Pytania do Huberta Fryca "Óp"

16

Latest post of the previous page:

Serwus! Kiedyś byłem tutaj bardziej aktywny, teraz prawie wcale, ale pomyślałem, że doniosę Wam, że jeszcze w listopadzie, nakładem wydawnictwa JanKa, ukaże się moja nowa powieść. "Sztuka noszenia masek" jest o trudnej rodzinie, o przeznaczeniu i o walce z zimnem, które siedzi w człowieku. Chyba wyszła mi poważna powieść o poważnych rzeczach napisana "transowym językiem", jak ostatnio ładnie stwierdziła pani właścicielka wydawnictwa.

Obrazek

Nie podobała mi się ta okładka, ale jak się ją widzi z czwartą stroną, ze skrzydełkami, z blurbem - to nagle prezentuje się dużo, dużo lepiej.

Obrazek

Jakby co to zapraszam też na mój profil autorski, tutaj, o -> https://www.facebook.com/Hubert-Fryc-pr ... 2679957400

Już nie popełnię tego błędu co po premierze pierwszej powieści i będę zabiegał o lepszy marketing, będę się też starał po spotkania autorskie, kilka takich wydarzeń mam zaklepanych.

17
Gratulacje :)
Óp pisze: (czw 04 lis 2021, 22:31) "Sztuka noszenia masek" jest o trudnej rodzinie, o przeznaczeniu i o walce z zimnem, które siedzi w człowieku.
Brzmi to dla mnie bardzo ciekawie, myślę, że sięgnę :D
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"

21
Dobre wejście po przerwie, ze świetnymi wieściami. Gratulacje :)
(Zaglądaj częściej) ;)
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)

R. Arnold

22
Dzieki!

Teraz juz nie moge sobie pozwolic na kolejna trzyletnia przerwe. Pisze nastepna powiesc (i opowiadanie, w miedzyczasie ma sie ukazac tez opowiadanko w gazecie), jak dobrze pojdzie, to skoncze ja wczesna wiosna. Chcialbym wejść w taki cykl roczny, mam duzo pomyslow, szkole sie tez w wyczarowywaniu czasu znikad i duzo wskazuje na to, ze bede w stanie pisac te powiedzmy 600k znakow rocznie.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum Pisarzy”