Latest post of the previous page:
Toż to nie burza! To jest tornado!Czarna Emma pisze: (śr 10 sty 2024, 16:13) Aaa, i jeszcze się nie pochwaliłam, ale Wyspa ma audiobook! Słuchajcie, kto chętny, można go znaleźć chyba wszędzie gdzie tylko się da.
Latest post of the previous page:
Toż to nie burza! To jest tornado!Czarna Emma pisze: (śr 10 sty 2024, 16:13) Aaa, i jeszcze się nie pochwaliłam, ale Wyspa ma audiobook! Słuchajcie, kto chętny, można go znaleźć chyba wszędzie gdzie tylko się da.

:oops: Skoro tak... <pędzi wiać w nowym Cusiu>

Dziękuję Ci za betowanie, porady i wiarę w Cusia.
 Dziękuję Ci za betowanie, porady i wiarę w Cusia. znalazłam audiobooka w Storytel, z przyjemnością posłucham, bo jeszcze trochę swetrów zostało do zrobienia na drutach
 znalazłam audiobooka w Storytel, z przyjemnością posłucham, bo jeszcze trochę swetrów zostało do zrobienia na drutach 
 Swetry dobra rzecz, szczególnie na zimę.
 Swetry dobra rzecz, szczególnie na zimę. Zgadzam się z Romeckim, że jesteś teraz jak tornado.
 Zgadzam się z Romeckim, że jesteś teraz jak tornado.   Gratulacje i powodzenia (albo raczej… dobrego powiewania?
 Gratulacje i powodzenia (albo raczej… dobrego powiewania?   ) w kolejnym Cusiu!
 ) w kolejnym Cusiu! 

)
 )

Byłoby fajnie - wpisałabyś się w trend i uniwersum Alien vs Predator...
 Byłoby fajnie - wpisałabyś się w trend i uniwersum Alien vs Predator...Możliwe, bo... pracuję nad kryminałem, co nie?

Ja też! I dziękuję za betowanie

dzięki!
 dzięki!