I to by było na tyle, gdyż z doświadczenia wiem, że internauci mają zwyczaj mieszać z błotem wszystkich poniżej "czternastki", zaliczając ich jak z automatu do niezbyt chwalebnego grona dzieci neostrady czy innych trolli. Zdaję sobie sprawę, że pewnie już nikt nie czyta tego posta, jednak zaryzykuję i zgodnie z regulaminem napiszę o sobie coś jeszcze...
Oczywiście interesuję się literaturą i pisarstwem, co sugerować może forum na którym właśnie piszę... Niestety z racji wieku mój księgozbiór nie jest nawet duży, na oko jest to koło dwustu książek razem. Na szczęście jednak zaliczają się do nich te, bez których wstyd byłoby podchodzić chociaż do takiego hobby jak "pisarstwo": Wiedźmina, Narnię, Winnetou, Pottera, Władcę Pierścieni razem z Hobbitem, tak z dziesięć książek świata Dysku, Amerykańskich Bogów pióra Neila Gaimana, sagę opowiadań o Wędrowyczu itp. mam za sobą. Do moich ulubionych pisarzy należą Salvatore (twórca sagi o Drizzcie Do'Urdenie, którą pewnie wszyscy fani fantasy znają, choć jak zauważyłem nie cieszy się ona zbytnim powodzeniem) oraz Brandon Sanderson (w Polsce dwa dzieła - Elantris i Z Mgły Zrodzony).
Spróbowania swoich sił pisarskich zapragnąłem jakieś dwa lata temu, lecz w większości ograniczało się to do pisania opowiadań i kasowania ich zaraz po przeczytaniu, jako swoiste próby umiejętności. Póki co nie napisałem niczego dłuższego niż dwie strony, jednak moim problemem nie jest wyobraźnia, a brak samozaparcia.
Z innych zainteresowań nadmienię może sporą fascynację mangą i anime (japońskim komiksem i filmami animowanymi), muzyką absolutnie każdego gatunku (od klasycznej, przez rap czy techno po metal) oraz grami komputerowymi, co chyba nie dziwi.
Parę kontaktów dla chętnych:
GG - 8519612
Mail - [email protected] LUB [email protected]
Skype - seviexe
Wątpię, żeby komukolwiek chciało się to czytać, niemniej spełniłem swój obowiązek i dopełniłem formalności. Pozdrawiam