Wita was Marazes!

1
Wybaczcie iz nie zawitalem tutaj wczesniej i nie napisalem pierwszego posta wlasnie w tym miejscu, nie wiedzialem o tym wiec sie poprawie i przedstawie :)

Na imię mi Rafał i mój wiek jest dość młody, jestem na tym świecie zaledwie piętnaście lat. Mieszkam w Gdańsku. Interesuje się sportem, średniowieczem, czytaniem i oczywiście pisaniem własnej twórczości. Raz, czy dwa napisałem jakiś krótki artykuł dla pewnego serwisu internetowego. Nie potrafię pisać wierszy ani nawet prostych rymowanek czy piosenek, a szkoda...

Preferuje bardziej powieści oraz krótkie opowiadania. Od pewnego już czasu pracuję nad moim projektem który już na tym forum zamieściłem.

Może jeszcze wspomnie, jak to niektórzy tu zrobili, jak tu trafiłem. Wpadłem tu dzięki wyszukiwarce google, szukałem jakiegoś dobrego forum z tematyką twórczości i oto jestem :)

5
Hej :D
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”