16

Latest post of the previous page:

Za dużo pomysłów w głowie?

Nie sprawdza się ;)

Wierz mi - ja mam ich za dużo, o wiele za dużo i przysłowiowa dupa nadal blada...
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

-------------------------------------------------------

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!

20
Teoria...

Teorie da się zmieścić w jednym wzorze, tylko, że nikt go nie zna...

i??rmungrund yfir;

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!

21
Huginn, wielbię Cię, bierz mnie teraz! Dziś wieczór szukałam ofiary, patrzę... A tu sobie pisze taki brutal i rzuca mądrym tekstem. No to się wzięłam i przyczepiłam natrętnie.

Mae, Lodowata Aśka się rzuciła ze swoim zdaniem, ale powiem, że sensownie się rzuciła. Tylko ta wrodzona skromność... Trzep sobie kolejne strony w wordzie, ale potem, jeśli będziesz chciała coś wydać, zwróć uwagę, czy szybkość myśli = jakość. (to miał być oddźwięk pozytywny, jak najbardziej, Autorka mi plusuje wytrwałością w pisaniu i mnóstwem pomysłów w głowie :D )

22
Lodowata Aśka, aż się uśmiałam :D gdybym wcześniej wiedziała, że tak długo tu zabawię to dałabym coś lepszego. Jakość też rzecz względna.

Wszyscy tutaj kochają Huginna (ogląda się z przerażeniem dookoła) :lol:

23
Grzecznie się przywitam.

Witam.

I poproszę o zachowanie ciszy nocnej.

Jeśli nie to wyciągnę konsekwencje w postaci odebrania wam dusz bez uprzedniej zgody lub też ofiarowania każdemu katalogu z kucykami pony i różowymi siodłami na dokładkę. Będą się wam śnić po nocach.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

24
Nuntius pisze:Huginn, wielbię Cię, bierz mnie teraz! Dziś wieczór szukałam ofiary, patrzę... A tu sobie pisze taki brutal i rzuca mądrym tekstem. No to się wzięłam i przyczepiłam natrętnie.

Mae, Lodowata Aśka się rzuciła ze swoim zdaniem, ale powiem, że sensownie się rzuciła. Tylko ta wrodzona skromność... Trzep sobie kolejne strony w wordzie, ale potem, jeśli będziesz chciała coś wydać, zwróć uwagę, czy szybkość myśli = jakość. (to miał być oddźwięk pozytywny, jak najbardziej, Autorka mi plusuje wytrwałością w pisaniu i mnóstwem pomysłów w głowie :D )

To zabrzmiało mądrze?

Jestem zmartwiony i szał mnie dopada...

A prośbę Twoją, madame, uczynię zrealizowaną, skoro tak prosisz przyczepliwie...

i??rmungrund yfir;

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”