16

Latest post of the previous page:

Chłopcy... coż wole raczej mężczyźni. Niektorzy dorośleja szybciej inni wolniej, a niektorzy zawsze zostają chłopcami.
Jestem jaki jestem...

Z kulami sie nie dyskutuje

Nikt nie milczy tak jak umarli

18
Każdy w głebi duszy pozostanie chlopcem. Ale meżczyzną mażna byc powierzchownie.
Jestem jaki jestem...

20
Pozerstwem jest udawanie. Jak by meżczyźni zachowywali sie cały czas jak małe dzieci to jak by świat wyglądał i czy kobietą by nie odbiło w tym świecie?
Jestem jaki jestem...

21
Nie popadajmy w skrajności. Chłopcy nie oznaczają od razu małych dzieci, a z drugiej strony świat w którym każdy facet byłby w 100% męskim, tryskającym testosteronem twardzielem nie byłby ciekawy. Kto zajmował by się produkcją filmów albo podkładał głosy pod kreskówki? :lol:

Ech.. widzę że to teraz ja przesadzam. Niech każdy będzie po prostu sobą. Jedni wydają pięćdziesiąt tysięcy na samochód, inni na wielkie figurki megatrona. świat potrzebuje obu typów.

23

Wszyscy zostają chłopcami

Testudos jak zawsze celny... Ale następnym razem idąc na polowanie zaadnotuj sobie by najpierw celować do ofiary, potem do drugiej a na końcu kierować broń w stronę kumpli... nie wiem jakim cudem ta kula ominęła mą głowę... a moze nie ominęła?
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

-------------------------------------------------------

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”