Salut!

1
Witam wszystkich użyszkodników na forum.

Na początek ciut o mnie: dobiegam powoli pięknej 30', jestem magistrem pedagogiki, aktualnie bawię się w studiowanie psychologi.

Z pisaniem mam raczej nie za wiele wspólnego. Jeden, czy dwa, shorty, jakiś artykulik, i sporo scenariuszy do przygód (tak, RPG się kłania).

Za to łazi mi po głowie masa różnych pomysłów.Brak tylko siły woli do zasiądnięcia z piórem, i czasu do pracy. Liczę, że światłe grono mnie zmobilizuje ;).

Zainteresowań mam sporo, także dużo czytam. Podbudowę pod bazę mam więc sporą :). Pozostaje tylko kwestia, czy na tej podbudowie ds się zbudować solidną budowlę. Ale kto wie? Może kiedyś sławą i - co ważniejsze - umiejętnościami, dorównam największym twórcom literatury ;P.
"Nie ma ludzi normalnych, są tylko źle zdiagnozowani"

3
Powodzenia 8)
Opisy u ciebie szwankują, rasizmem trąci na kilometr, brak tolerancji i zrozumienia rzeczy powala na kolana

7
A dzień dybry....
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

-------------------------------------------------------

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!

8
Witam :)

Mi też ostatnio trudno się zmoblizować :( Od paru dni się zabieram za pisanie i zabrać się nie mogę...
Strona autorska: http://zalecka-wojtaszek.pl

Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.

Re: Salut!

9
Greysad pisze:
Na początek ciut o mnie: dobiegam powoli pięknej 30', jestem magistrem pedagogiki, aktualnie bawię się w studiowanie psychologi.

Nawet tu na forum dopadła mnie ta zmora: Jak widzę mój Instytut Psychologii i Pedagogiki to zaczynam zgrzytać zębami brr.

Witaj! A już się bałam, że niedługo będę w gronie najstarszych ( coś jak Rada Starszych plemienia) w gronie licznych szesnastek, a tu taka miła odmiana.

Witaj!

11
Witam serdecznie (jak zwkle zresztą)

Ach tak powodzenia przede wszystkim...

Heh, ja mam poważniejszy problem. Musze się przyznać, że ostatnio nie potrafie zakończyć żadnej pracy którą rozpocznę (brak pomysłu bądż też zły początek)...

Pozdrawiam,
"Bez ciemności nie wiedziałbyś czym jest światło, a bez zła nie miałbyś pojęcia co to jest dobro." Marilyn Manson

13
Witaj Greysad,

uff ja też myślałem, że już niedługo dostanę honorowe człnkostwo w stowarzyszeniu umarłych poetów :)

Fajnie, że masz dużo pomysłów. Teraz tylko tyłek na krzesełko, zapuść komoterek (no chyba, że na maszynie pisujesz) i wklep te swoje pmysły.

A później do zweryfikowania... tu już sie dowiesz, czy powinieneśbył posłuchać mojej rady :lol:

ale nie martw sie za wczasu

Pozdrawiam 8)
Jak mam ręką dotknąć życia, skoro drugą dotykam wieczności?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”