Witam!

1
Witam!

Jestem początkującym "pisarzem" :) Nie mam na koncie jeszcze żadnej książki, aktualnie szykuję się do napisania opowiadania. Bo o publikowaniu książek nie mam póki co myśleć :) Znaczy się, myślę, że lepiej jest najpierw napisać kilka opowiadań albo jakieś krótsze historyjki, zaprezentować je do oceny... I mieć jakieś doświadczenie w pisaniu, a przy okazji miałoby się ewentualnych czytelników, którzy mogliby kupić pierwszą książkę, polecić kolegom i znajomym i kupować następne :) W każdym razie, zamieszczę tu opowiadania, dzięki czemu będę miał pojęcie "jak pisać", po prostu - dla ćwiczeń.

Z zawodu jestem programistą, ponad to uwielbiam rysować, modelować w 3DS Maxie, czytać książki oraz komiksy...

Aha, Walter Stevens to tylko mój pseudonim ;) Brzmi lepiej od prawdziwego imienia i nazwiska, których nie chcę na razie ujawniać.

Pozdrawiam
I've paid my dues, time after time

I have done my sentence, but committed no crime

And bad mistakes, I've made a few

I've had my share of sand kicked in my face

But I've come through

Queen - We Are the Champions

3
Heh, dzięki ;) Tak na marginesie powiem, że najpierw chciałem mieć pseudonim Alan Stevenson, ale skróciłem nazwisko, a potem wpadłem na imię Walter. Od razu mi się spodobało, tym bardziej, że (cytując Wikipedię ;) ) pochodzi od słowa waltan co oznacza "panować" :D

But I've come through

4
Witaj.

Powiem Ci w zaufaniu: musisz uważać tutaj tylko na dwie osoby - Testa i Arriannę. Gdy ich zobaczysz nie będzie nawet czasu na strach przed przerażeniem.

Ja jestem ten miły. :twisted:

Pozdro.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

5
Walter Stevens pisze:Heh, dzięki ;) Tak na marginesie powiem, że najpierw chciałem mieć pseudonim Alan Stevenson, ale skróciłem nazwisko, a potem wpadłem na imię Walter. Od razu mi się spodobało, tym bardziej, że (cytując Wikipedię ;) ) pochodzi od słowa waltan co oznacza "panować" :D

EDIT:

Zapomniałem napisać, że wymyślając pseudonim w ogóle nie myślałem o Shakin Stevensie, a mój nick może się wydawać podobny. Myślę, że to podobieństwo wyszło tylko i jedynie przypadkowo ;)

But I've come through

7
Weberku czym ja sobie zasłużyłam na te wszystkie komplementy?(wiem czym zasłużył sobie Test) <odrzuca włosy do tyłu, uśmiecha się, przez krótką chwile widac błysk kłów, następnie zwraca się do nowozarejestrowanego> Mnie wcale nie trzeba się bac! <bierze do ręki kieliszek z czymś czerwonym, tym razem to nie jest wino :P>

Pozdrawiam i co ważniejsze witam bardzo serdecznie :)
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

8
No cóż, myślę, że będę miał tyle okazji, aby poznać Was dość dobrze i samemu zadecydować, który jest "tym miłym" ;) Ale w sumie, nigdy nie uważałem, że ludzie są źli czy coś... Zła ich natura, czyny i nieczyste myśli, ale sami ludzie noszą w sobie dobrą część sumienia, więc reasumując - nigdy nie będę odwracał się do kogoś plecami, nawet jeśli ten wyrządziłby mi ogromną krzywdę ;)

P.S.Przy okazji, mój blog:

http://f-log.pl/walterstevens/

:)

But I've come through

12
Witam serdecznie z wdziękiem, uśmiechem, czarem, urokiem, czymkolwiek - wiesz o co chodzi, cześć, witaj i te wszystkie inne formułki grzecznościowo - powitaniowe w tym miejscu sobie wstaw ;)

Ahoj! :)
The fact that no one understands you doesn't make you an artist.

13
Zapomniałem kluczy.

<otwiera drzwi serią z Kałasznikowa, rozrąbuje framugę toporem, rozrzuca szczątki po pomieszczeniu>

Dzień dobry. Wpadniesz pan na goloneczkę? Potrzebuję trochę surowca. No. Na golonkę. I pasztecik ukręcę. Wegetarianin? Tym się nie przejmuj, nie będziesz jadł.

Czołem!
Are you man enough to hold the gun?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”