1
Konnichiwa mina!

Jestem Baśka, ale częściej używam nicka Arashi (zwłaszcza na forach, stronach i komunikatorach ;D) ;)

Interesuje mnie teatr, taniec (choć już mniej niż kiedyś).

Pozatym czytuję książki kryminalne, sensacyjne i survivalowe o zabarwieniach historycznych i dlatego najczęściej w moich rękach lądują książki Andrzeja Pilipiuka :D

Pozatym ciekawią mnie filmy, również od strony reżyserskiej, muzycznej, itd.

Co do muzyki to głównie rock, r`n`b i soundtracki :D

Pozatym uwielbiam anime i trochę mniej mangę :)

Lubię się też bawić grafiką.

Można mnie znaleźć na forum gildii m&a, na IRC i w grze Bloodwars :)
Arashi

2
Witam.

Odrobinę się pomyliłaś i przywitałaś w czyimś temacie. Jednak naprawiłem tę pomyłkę.

Nie będę Cię w prowadzał w tajemnice forum, same je odgadniesz jeśli pobędziesz tutaj wystarczająco długo.

Pozdro.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

3
Ohayo!

Fajnie, ja właśnie się zastanawiam kogo spotkam na tegorocznej Bace i Niuconie :P

Jeśli chodzi o muzę sountrackową - popieram, też lubię <chooore :P>

Tak, to chyba wszystko. Uciekam teraz w mhrooki, poczytac czyjeś teksty i załamac ich trochę :P A co!

Pozdrawiam serdecznie! Ja na!
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

4
Witam,

Ach anime, uwielbiam GTO- Great Teacher Onizuka... He, he... Rock to muzyka dla moich uszu.

Pozdrawiam,
"Bez ciemności nie wiedziałbyś czym jest światło, a bez zła nie miałbyś pojęcia co to jest dobro." Marilyn Manson

9
Witaj Arashi,

Hm, zdaje sie, że mamy podobne nicki wywodzące sie z kraju kwitnącej wiśni. To miło. No i ten Rock - to też jest coś, co lubię.

Witam Cie raz jeszcze 8)
Jak mam ręką dotknąć życia, skoro drugą dotykam wieczności?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”