Witam Serdecznie!

1
Witam Wszystkich Forumowiczów.

Mam na imię Magda i mam 24 lata. Trudno określić czym w życiu się zajmuję ponieważ czasem zajmuje się tysiącem rzeczy naraz a czasem nie robię nic. Piszę od dość dawna, nawet nie pamiętam od kiedy. Oprócz pisania uwielbiam kino i staram się w kino również bawić delikatnie podchodząc do tematu amatorskiego kina offowego.

Pomysł tego forum zafascynował mnie i ciekawa krytyki swoich małych opowiadanek postanowiłam do Was dołączyć.

Serdecznie Pozdrawiam i dołączam swój tekst do zweryfikowania.
...ważna jest opowieść, nie opowiadający...

3
Witaj, porozglądaj się na forum.
"Niechaj się pozór przeistoczy w powód.
Jedyny imperator: władca porcji lodów."

.....................................Wallace Stevens

5
Witam Cię :D
"Nie wiem, co to poezja,

jest w niej coś z laski Mojżesza:

strumień dobędzie ze skały,

umie zabijać i wskrzeszać."

W.B.

6
Tłuste literki. Czyżby kompleksy...?

Boo.

Witam. Nie umrzyj za szybko. Bankiet wydajemy w sobotę, a nie mam głównego dania.
Are you man enough to hold the gun?

7
Ja w tej chwili robię te tysiąc rzeczy. W każdym razie witaj, zanim zapomnę i pognam ku czerwonemu krzyżykowi, albo Krzyżakom na półce... Zresztą nie będę Ci się wyżalać. <Idzie szukać Testa. Coś wspominał o dobrych zapałkach... a może o małej bombie> Szukam kogoś z doświadczeniem przy wysadzaniu szkół. Nie znasz kogoś? :twisted:

8
Gdyby popytać kilku znajomych piromanów kto wie... może ktoś by się skusił...

A literki to i kompleksy i słaby wzrok! Specjalnie dla Was staram się zarzucić ten sposób pisania:)
...ważna jest opowieść, nie opowiadający...

9
Na słaby wzrok polecam powiększenie literek. Ctrl i kręcenie scrollem lub ctrl i operowanie plusem i minusem na numerycznej ^^

Nikki... Masz szkołę do załatwienia? Dawaj mi adres. Już.
Are you man enough to hold the gun?

10
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

11
Ja mogę śmiało powiedzieć,że jedna z lepszych rzeczy,które mi się w życiu trafiły(przynajmniej dla rozwoju mojego) to Weryfikatorium.

Witaj i zdobywaj wiedzę :)

12
Witam...

Skąd te tłuste literki? Razi w moje stare skomputerowiałe oczęta.
„Daleko, tam w słońcu, są moje największe pragnienia. Być może nie sięgnę ich, ale mogę patrzeć w górę by dostrzec ich piękno, wierzyć w nie i próbować podążyć tam, gdzie mogą prowadzić” - Louisa May Alcott

   Ujrzał krępego mężczyznę o pulchnej twarzy i dużym kręconym wąsie. W ręku trzymał zmiętą kartkę.
   — Pan to wywiesił? – zapytał zachrypniętym głosem, machając ręką.
Julian sięgnął po zwitek i uniósł wzrok na poczerwieniałego przybysza.
   — Tak. To moje ogłoszenie.
Nieuprzejmy gość pokraśniał jeszcze bardziej. Wypointował palcem na dozorcę.
   — Facet, zapamiętaj sobie jedno. Nikt na dzielnicy nie miał, nie ma i nie będzie mieć białego psa.

13
Eh, dużym kalibrem zaczęłaś.

Cios prosto w oczy.

Witam.

Rozgość się, może zostaniesz na dłużej.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”