siemka

1
Obawiam się że nie mam zdjęcia (ojej). Mam nadzieję że ujdzie mi to na sucho.

Mam 18 lat, jestem z centralnej Polski. Uwielbiam pisać (piórem), ale niekoniecznie mi to wychodzi. Ostatnio napisałam dośc wg mnie ciekawy fragment prozy, na pewno zamieszczę :) Na pierwszy rzut oka podoba mi się to forum :) mam nadzieję że mnie polubicie.

I to na tyle, jeśli coś więcej trzeba, to dopiszę później.

witam Was :)

5
Witamy i czekamy na w/w fragmencik :D
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

8
Witajcie.
Oto powróciłam po trzech latach. Odmieniona, doświadczona życiem (nie pozytywnie) i pokorniejsza. Nie mam nowych tekstów, ale chętnie porozmawiam o starych. Może też od czasu do czasu napiszę jakiś komentarz. Właściwie to możecie mnie traktować jako zupełnie nową osobę, bo nawet ja sama nie poznaję siebie sprzed trzech lat.
"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą."
św. Augustyn

10
Cześć.

Witam tym bardziej miło, że podpis jaki masz w profilu od 12 lat był mottem mojej ekipy militarnej w której działałem.

Black.
"Stąpać po krawędzi, gdzie lęk i strach..."

Muszę uczyć się polityki i wojny, aby moi synowie mogli uczyć się matematyki i filozofii. John Adams.

11
witajcie. jak widac nie usunęło mi konta, może dlatego że co jakiś czas tu zaglądałam
"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą."
św. Augustyn
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”