Allo, allo!

1
Witam!

Przyszły inżynier, obecnie w wieku lat 19, bez nałogów (khem khem ), lubiący podróże, z cała stertą zainteresowań, pozna miłą, młodą panią, niepalącą, optymistycznie nastawioną do życia.

Teflon: 6XXXXXXX i X

3
Witaj!

PS: jakby przestawić kilka wyrazó w twojej "ofercie" to wyszedłby niezły gryps :D

Przyszły inżynier, obecnie bez nałogów... :D
„Daleko, tam w słońcu, są moje największe pragnienia. Być może nie sięgnę ich, ale mogę patrzeć w górę by dostrzec ich piękno, wierzyć w nie i próbować podążyć tam, gdzie mogą prowadzić” - Louisa May Alcott

   Ujrzał krępego mężczyznę o pulchnej twarzy i dużym kręconym wąsie. W ręku trzymał zmiętą kartkę.
   — Pan to wywiesił? – zapytał zachrypniętym głosem, machając ręką.
Julian sięgnął po zwitek i uniósł wzrok na poczerwieniałego przybysza.
   — Tak. To moje ogłoszenie.
Nieuprzejmy gość pokraśniał jeszcze bardziej. Wypointował palcem na dozorcę.
   — Facet, zapamiętaj sobie jedno. Nikt na dzielnicy nie miał, nie ma i nie będzie mieć białego psa.

5
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

6
O, przyszły inżynier.

To prawie jak ja... do jutra gdy się dowiem czy otworzą mój nowy kierunek.

Witaj.

Rozgość się i tak dalej.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

7
PS: jakby przestawić kilka wyrazów w twojej "ofercie" to wyszedłby niezły gryps Very Happy

Co racja to racja! Możemy się pobawić..

" [..]pozna miłą, młodą panią, niepalącą, optymistycznie nastawioną do (khem khem)"

Heh przynajmniej nie jestem sam [ a propos Weber'a]:P Przyszły inżynier na forum stricte pisarskim - toż to conajmniej dziwne, nie mówiąc już, że podchodzi pod skrajne zaburzenia własnej tożsamości. :twisted: Ale co ja mogę poradzić?

Witojcie!

Arri edit: Możesz poradzić. Umówić cię z przyszłą psychoterapeutką? :P
[img]http://runmania.com/f/760802a36fa3a4109f729b1d7e63950b.gif[/img]

"And so what is love? And who am I?

To dare to pull the stars from your favourite sky"

8
Yy, skoro już tak godos po nasemu, to witojze w słonecnyk Tatrak. łozgość siy chłopce i urodzoj z nami duzo boś widzem łozmpowny straśny.
Najtrudniej nauczyć się tego, że nawet głupcy mają czasami rację. – Winston Churchill

9
Nawet mi nie wspominaj o Tatrach, Richard, bo jakoś w tym roku tak wyszło, że do nich nie zawitałem. :x A ile ja już czasu tam spędziłem? Huhuhu..Jeśli ktoś szuka górskiego towarzysza to jestem chętny! :P Ale gwary nie znam, poza takimi zwyczajowymi, więc wymagany jest język polski do konwersacji.

Odnośnie Arri edit: Czy Arri jest jakąś osobą? Może dziewczyną? Może mężczyzną? Czy to też jakiś byt nieziemski? :P Cóż, jeśli terapeutka spełnia wymagania mego anonsu to z chęcią się umówię. :lol:

10
Witaj drogi kolego <ekhmm> omc inżynierze!

Ja wierzę, że to właśnie umysły ścisłe są przyszłością polskiej literatury! :D
Allouette, gentile allouette,

Allouette, je te plumerais.

Je te plumerais la tete... et la tete...

11
No, proszę takie poglądy to trzeba chwalić! :lol:

Ja w ogóle nie wiem, co się stało, że będę studiował na Polibudzie, bo jeszcze trzy lata temu to historia była moim życiem:lol: Ale cóż prognozy odnośnie zarobków robią swoje, ot taka smutna prawda życiowa. :twisted: Literackość zawsze można rozwijać na boku, a żyć trzeba mieć z czego.. Nie popadajmy jednak w rozmyślenia, bawmy się!

P.S.I jeszcze jak ja dziwnie myślę.. Aż strach bierze co ze mną będzie za parę lat.. Skorumpowany materialista? Hehe 8)

12
Arri to skrót<jakże mylący> od Arrianna :)

Myślę, że w tym momencie płeć jest jasna.

Ja co prawda psychoterapeutką nie będę<z jedną co będzie mieszkam> ale diagnozę psychologiczną zaliczyłam <więc niby mam takie same uprawnienia co psycholog>.

Sesję prowadzę zawsze, kiedy jestem dostępna na gg. Nie trzeba się wcześniej zapowiadać :P

Pozdrawiam serdecznie i oczywiście witam :)
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

13
Arri pisze:Arri to skrót<jakże mylący> od Arrianna Smile

Będę pamiętał. W ogóle ciekawe zajęcie takie dopisywanie komentarzy do postów. Ja bym się uzależnił. :lol:

Kiedyś zawitam na gy-gy, jak będę potrzebował wylać swoje smutki do cudzej piersi (xD), poskarżyć się na nieuprane skarpetki i poradzić w życiowych kwestiach. Liczę, że jakość działania wyższa niż w placówkach NFZ, ale skoro takie towarzystwo masz to raczej się nie obawiam! :twisted: :P No może tylko troszke.. :wink: [/quote]

Arri edit: Mnie się należy obawiać z innych względów <szczerzy kły>. Widzisz, zaczynam się uzależniać :P

14
Była mowa o Tatrach hhmm, tęskno, tęskno, dawno już się tam nie było.... :(

Ale, co by od tematu nie odbiegać- Hela wita serdecznie :D
"Nie wiem, co to poezja,

jest w niej coś z laski Mojżesza:

strumień dobędzie ze skały,

umie zabijać i wskrzeszać."

W.B.
ODPOWIEDZ