Na wstępie chciałbym poinformować, iż z powodu dosyć przypadkowo znalezionego linku do Weryfikatorium straciłem właśnie cztery bite godziny na jego przeglądaniu. Zastanawiam się, dlaczego do tej pory moja stopa tu nie postanęła. Albo macie słabe pozycjonowanie, albo złe frazy w googlach wpisywałem.

W każdym bądź razie - piszę, by, zgodnie z nakazem, się przedstawić.
Piotrek jestem, miło mi. Uczeń maturalnej klasy matematyczno-fizycznej z nazwy, matematyczno-geograficznej zaś z praktycznego punktu widzenia. Mieszkaniec - już niedługo, szykują się studia - uroczej uzdrowiskowej mieścinki na Dolnym śląsku. W kwestii studiów - ambicje są na SGH. Co potem, zobaczy się, moje plany życiowe nie sięgają tak daleko.
NIE pisarz. Nie napisałem bowiem, szczerze mówiąc, nic. Nie licząc paru trudnych do czytania "osobno" tekstów do kilku forumowych RPG. Sądzę, że można potraktować jako wprawkę pisarską. Tu pytanie - czy takie coś nada się do publikacji i weryfikacji? Choćby po to by móc poddać krytyce i ocenie warsztat, umiejętność prowadzenia opisów, czy bogactwo językowe.
Z pisarstwem (jeszcze?

Cóż...
To by było na tyle.
Pozdrawiam, licząc na gorące przyjęcie.