Nowy unysł pisarski

1
Witam jestem Horus, a na imię mi Janek

Pozdrawiam wszystkich, którzy zapragneli wylać swoje mysli w pismie, ja jestem jednym z nich.

Od dawien dawna pragnąłem pisać, z kilku powodów, o wiele łatwiej sprawiało mi wypowiedzieć sie piórem niz słowem. Pisząc stawałem sie kimś wiecej niz szarym czlowiekiem, tworzyłem bohaterów, dawałem im życie, rodzine, przyjaciół...

Uwielbiam słowo pisane, kocham książki:)

Wydaje mi sie , że to co najważniejsze napisałem.

Jeszcze raz Witam i mam nadzieje ze milo sie bedzie nam wspolpracowalo.

2
Witaj.

Hmm, wybiórcze stawianie przecinków, podobnie z Polskimi znakami. Znam takie przypadki.

Siostro proszę następnego pacjenta.

Takiego, którego da się wyleczyć.

Rozgość się.

Pozdro.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

3
Witam serdecznie

na przyszłość nie pisz całych postów pogrubionych
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

4

na przyszłość nie pisz całych postów pogrubionych
Mhm, bo strzelimy ci w kolano, zdekapitujemy cię łopatą, twój majątek przeznaczymy na budowę akwarium dla płetwala błękitnego, a z butów zrobimy doniczki. Ciało przeznaczymy dla naszych kochanych psów i gości.

No.

Czołem :D
Are you man enough to hold the gun?

5
Tak...pogrubione litery to paskudna sprawa...

Ale wcale nie musimy rzucać twojego ciała psom albo gościom...ja się nim zaopiekuje :twisted: :twisted: :twisted:

Witam! :D
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

7
to może tak 'odrobinę' bardziej optymistycznie: czeeeść *macha* :lol:
"Bawisz się słowami. Upajasz się nimi. Słowami chcesz zastąpić normalne, ludzkie uczucia, których w tobie nie ma."

Non. Je ne regrette rien.

8
To ja tak, jak Wika. Uwierz, naprawdę nie chowam noża za plecami. Chociaż... ktoś powiedział ostatnio, że moje kolczyki są niebezpieczne...

Witaj

9
Witaj...

ja też nie chowam noża za plecami, nie licząc topora w kieszeni :D
„Daleko, tam w słońcu, są moje największe pragnienia. Być może nie sięgnę ich, ale mogę patrzeć w górę by dostrzec ich piękno, wierzyć w nie i próbować podążyć tam, gdzie mogą prowadzić” - Louisa May Alcott

   Ujrzał krępego mężczyznę o pulchnej twarzy i dużym kręconym wąsie. W ręku trzymał zmiętą kartkę.
   — Pan to wywiesił? – zapytał zachrypniętym głosem, machając ręką.
Julian sięgnął po zwitek i uniósł wzrok na poczerwieniałego przybysza.
   — Tak. To moje ogłoszenie.
Nieuprzejmy gość pokraśniał jeszcze bardziej. Wypointował palcem na dozorcę.
   — Facet, zapamiętaj sobie jedno. Nikt na dzielnicy nie miał, nie ma i nie będzie mieć białego psa.

13
Witaj, jestem Huginn, a na imię mi Huginn.

A teraz do Gorina:

jak sie noe odsuniesz to nie nowy, ale Ty dostaniesz żelazną sztabą od drzwi przez głowę.
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

-------------------------------------------------------

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”