16

Latest post of the previous page:

cześć :lol:

żelki są 'mhhraśne', ale nimm2 żujki lepsze.
"Bawisz się słowami. Upajasz się nimi. Słowami chcesz zastąpić normalne, ludzkie uczucia, których w tobie nie ma."

Non. Je ne regrette rien.

17
O! Jak miło spotkać kogoś kto na czymś gra...mi się zdarza na czyiś flakach ,ale muszę mieć naprawdę podły dzień...bo z reguły to gram komuś na mózgu ,wcześniej wyjmując go z czaszki...

Mam nadzieję ,że będzie Ci się tu podobać! Skosztuj ciastek i innych specjałów. Przed wejściem na dywan włóż bambosze z króliczkami i czuj się jak u siebie!!

HEJ HO!! :D
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

19
Gorin pisze:O! Jak miło spotkać kogoś kto na czymś gra...mi się zdarza na czyiś flakach ,ale muszę mieć naprawdę podły dzień...bo z reguły to gram komuś na mózgu ,wcześniej wyjmując go z czaszki...
Wiesz, granie na flakach jest już niemodne. Po prostu za dużo roboty, przy wyciąganiu... Znacznie lepiej brzmią kości, łamane w skocznym rytmie :wink:
Nikki pisze:Mmmm, żelki i czekolada.
Co prawda widzę tu małą nadinterpretacje, ale jest chyba... przejawem jasnowidzenia. Znaczy kocham czekoladę tyż :) !
,,Dovete adunque sapere,

come sono due generazioni da combattere...

Bisogna essere vople e leone .''

Nicolo Bernardo Machiavelli

20
Jim pisze:
Znaczy, też jesteś tradycjonalistką ^^ .

Ja? Tylko w nielicznych dziedzinach życia (jak na przykład witanie ukochanej jesieni katarem). Ogólnie raczej "nie połykam konwenansów" :wink:

No tak, ale już znikam, bo to nie temat o mnie...

P.S. Przegapiłam dzisiejszy "Klan" :oops:
"Nie wiem, co to poezja,

jest w niej coś z laski Mojżesza:

strumień dobędzie ze skały,

umie zabijać i wskrzeszać."

W.B.

21
Hela Bertz pisze:
Jim pisze:
Znaczy, też jesteś tradycjonalistką ^^ .

Ja? Tylko w nielicznych dziedzinach życia (jak na przykład witanie ukochanej jesieni katarem). Ogólnie raczej "nie połykam konwenansów" :wink:

No tak, ale już znikam, bo to nie temat o mnie...
No to za bardzo ''zgeneralizowałem'', ale to przez hmm...niekoniecznie w pełni poważne podejście :wink: .

A umiesz znikać? łoo, naucz mnie. Będę milionerem :P !
,,Dovete adunque sapere,

22
Zniknęłam na chwilę i znów się pojawiłam. Hhm nauczyłabym Cię tej sztuczki, ale wtedy gwizdniesz mi sprzed nosa ten milion :lol:

Jak widać ja też mam niekoniecznie w pełni poważne podejście :lol:

Pozdrawiam!
"Nie wiem, co to poezja,

jest w niej coś z laski Mojżesza:

strumień dobędzie ze skały,

umie zabijać i wskrzeszać."

W.B.

24
Hela Bertz pisze:Hhm nauczyłabym Cię tej sztuczki, ale wtedy gwizdniesz mi sprzed nosa ten milion :lol:
Jak możesz tak źle o mnie myśleć. Ja chciałem się tego nauczyć, żeby wspomóc stowarzyszenie Jim&Jim&BardzoBiednyJim. To wszystko dla ludzi(a) :) !
Hela Bertz pisze:
Jak widać ja też mam niekoniecznie w pełni poważne podejście :lol:

Pozdrawiam!
Skoro politykom wolno mieć niekoniecznie w pełni poważne podejście, to i nam, szarym obywatelom(żeby nie użyć słowa ''normalnym'', bo nieco obusieczne jest :D ) też! A co!
,,Dovete adunque sapere,

25
Hejka :)

Dodane po 1 minutach:

Też lubię żelki i grapefruity :wink: !
Strona autorska: http://zalecka-wojtaszek.pl

Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”