Witam, skoro taki zwyczaj...

1
Witam wszystkich.

Jestem Krzysztof, 23 letni stary pryk, o bujnej fantazji i zamiłowaniu do lenistwa. Na co dzień pracuję, grasuję po forach internetowych, oraz staram się bazgrać coś własnego...

Interesuję się głównie literaturą sci-fi, choć nie pogardzę również przygodową, sensacyjną, czy historyczną.

Poza tym w krąg moich zainteresowań wchodzi również historia, militaria, jak również i w pewnym stopniu polityka.

2
23 i stary pryk? Za to oberwiesz!

ale to później :P

Witaj :)

Uważaj na okolice zbrojowni :) tam hasają takie toporzaste stwory :P

Pozdrawiam serdecznie :)
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

3
Witaj.

Jam Ci prawie brat pod względem wieku.

Spotkał pryk pryka.

Pozdro.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

4
Dziękuję za powitanie.

Ajajaj... Już się boję :D

Toporzaste stwory... Hmmm... Przydają się do czegoś, lub chociaż nadają się do zjedzenia po upieczeniu? :wink:

5
Hahaha szybko złapał <pokazuje na Sien Vaara>

Przydają się, przydają :P

Ale to one będą piekły i to one zazwyczaj jedzą. A to, co dają do zjedzenia... cóż, nie polecam :P

Zresztą sam zobaczysz :P
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

6
Dziś żyję tylko na zjedzonym w pośpiechu hot-dogu, więc na widok takiego stworka mój żołądek może nagle wziąć górę nad rozumem... :wink:

A cóż takiego stworki te jedzą?

7
U nas HOT-DOGIEM tuczy się ofiary, to jest późniejszy lunch. O, już jestem na antenie! taak...a więc, nie pozostaje mi nic innego jak przywitać Cię ciepło <włącza na maksium ogrzewanie w pomieszczeniu i zakłada specjalny kombinezon> i przyjemnie< ostrzy topór i uśmiecha się podle>!

Napewno Ci się u nas spodoba!!! :twisted: :twisted:
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

8
Toporzaste stwory? Czy do czegoś się przydają?

Do filetowania, mordowania intruzów, mordowania stałych bywalców, mordowania fałyszywch bogów, mordowania umrzyków, mordowania zamordowanych, mordowania innych złych kreatur, mordowania sąsiadów, mordowania listonoszy i sklepikarzy.

No. Umiem jeszcze piec ciasto.

Herbatki? <potrząsa pudełkiem z napisem CYJANEK, opierając się o obosieczny topór> śmiało. Nic ci nie zrobię...

^^
Are you man enough to hold the gun?

9
ojeju, jak tu się groźnie zrobiło.

cześć, tak po prostu. :]
"Bawisz się słowami. Upajasz się nimi. Słowami chcesz zastąpić normalne, ludzkie uczucia, których w tobie nie ma."

Non. Je ne regrette rien.

10
@Grin: A wić czekam na tego hot-doga :wink: A swoją drogą... ładny masz ten scyzoryk. Szkoda, że to miniaturka...

@Testudos: To strasznie mało przydatne te stworki, ale jak złapię któregoś, to obiecuję, że nauczę go kilku pożytecznych sztuczek. Będzie mi kapcie przynosił :D

Za ciasteczka dziękuję, ale jeśli nie są posypane arszenikiem, to nie skorzystam...

@Wika: Ja również Cię witam.

Strasznie? No co Ty! 8)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”