Przepraszam, że tak późno

1
Zgodnie z regulaminem tego forum, każdy musi się przedstawić. Zarejestrowałem się już dość dawano, ale nie wiedziałem, co właściwie mam o sobie napisać. Jestem dość stary, patrząc na dane innych użytkowników jestem właścieie już dinozaurem, którego jedynie literatura s-f trzyma przy życiu. Dawno temu wpadłem na pomysł by samemu coś napisać i teraz ten pomysł stopniowo realizuję. Możliwe, że kiedyś podam jakiś tekst do oceny. Nie mam śmiałości rozpisywać się więcej. Więc dzień dobry wszystkim.

4
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

5
60 bądź 70 letni ludzie zajmują u nas honorowe miejsce na ścianie. Tych młodszych trza trochę przeganiać wcześniej, coby dobrze później zamiatali podłogę!! :D

Hej Ha! :twisted:
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

6
Mhm, ludzie w takim wieku zajmują honorowe miejsce na ścianie. Pozostali zwyczajnie, w trumienkach w piwnicy.

Czołem!

Herbatki? W puszcze z napisem CYJANEK.
Are you man enough to hold the gun?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”