Witam

1
Na co dzień haruję jako programista, ale w wolnych chwilach lubię sobie coś napisać, niestety najczęściej jest to długie i nigdy tego nie kończę. ;) Swego czasu redagowałem (trudno powiedzieć, żebym nadal to robił, bo nowego numeru nie było od lat) kwartalnik o grach fabularnych, komponuję muzykę (jakby kogoś interesowało to Magoria na Jamendo) i ogólnie mam za dużo hobby. Swego czasu coś nawet opublikowałem, ale nic specjalnie udanego.

Ninetongues mnie tu skierował, na pewno skorzystam z możliwości oddania tekstu w ręce szanownych weryfikatorów. :D
zapraszam na http://wieza.org miłośników RPG posłuchaj mojej muzyki

2
Witam serdecznie

przyjaciele Nine są naszymi przyjaciółmi :)
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

3
Witaj.

Programowaniem? A w jakim języku?

Podaj jeszcze długość włosów, kolor oczu oraz numer buta.

Pozdrowienia.
Pisarstwo mym spowiednikiem.

4
Już my cię zaprogramujemy!!! Dawaj buźkę pod topór i pożegnaj się ze swoją duszyczką, ostatnio skarży się na ciebie! :twisted:

Wytam!
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

5
O, numer buta szczególnie. Może mój.

Przyjaciele Nine'a są naszymy ofia... Przyjaciółmi, zgadzam się z Lan. Rozgość się. Herbatki? Jak chcesz, to jest w puszce z napisem CYJANEK. Hołk.
Are you man enough to hold the gun?

9
Jakie trzewia? <unosi kieliszek z krwią i ruchem głowy wskazuje Testa majstrującego przy wielkim garze>

A te... faktycznie, ciągle w środku. Jeszcze się gotują :P

Witaj!

Programowanie to zło :P Rozgość się i nie martw się o trzewia. One już nie wrócą ale nic to, nie będą ci tutaj potrzebne :P

Pozdrawiam serdecznie ;)
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

10
Witaj.

Poprzednicy wyjaśnili co i jak się dzieje gdy przestąpisz próg WM.

Ja od siebie dodam, że zbieram podpisy w akcji "Podaruj Weberowi duszę".

Jest to akcja charytatywna wspierana medialnie przez TV Sat - an.

Skusisz się o podpis?

Pozdro.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

14
Hmmm...

Cześć.
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

-------------------------------------------------------

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!