Witam i pozdrawiam:)

1
Witam:)

Mam nadzieję, że jest to ciekawe, twórcze miejsce.

Piszę od niedawna, chcę to robić jak najlepiej, dlatego tu jestem. Nie lubię pustosłowia, dlatego nie będę sie rozpisywać na swój temat, no.

Tylko powiem, że dawno już dojrzałość osiągnęłam, a tu są młodzi pisarze w wieku moich synów:)

Pozdrawiam,

A.

2
Ja tylko z góry zaznaczę, że i tak najstarsza nie jesteś. To 665 lat mija wampirowi tak szybko... ;)

Witaj!

Miejsce kreatywne, a co! Jak najbardziej twórcze i w ogóle!

Tylko uważaj na te małe, pocieszne stworzonka... czasem mają przy sobie ostre narzędzia. Topory czy inne takie, wiesz ;)

Rozgość się i porozglądaj :)

Pozdrawiam serdecznie :)
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

3
Ja również witam :wink:

A na te stworki, o których wspomniała Arrianna, nie musisz zwracać uwagi 8) No chyba, że lubisz gulasz z potworków, to wtedy rozglądaj się za nimi bacznie...

4
:)

To od razu zapytam, czy dużym nietaktem jest wrzucenie tekstu tak szybko? Bo to uczynilam.

I jeszcze jedno. Czy mój awatar pojawi się później, czy ja, zakladając profil, cos zrobiłam nie tak?

jezeli pytania bez sensu, to proszę nie odpowiadać...:)

5
Osobiście wrzuciłem tekst w 10 min. po rejestracji tutaj, więc jeśli to nietakt, to oboje go popełniliśmy :wink: Ale... Przecież od tego jest to forum, aby prezentować swoje prace :D

A z avatarkiem to różnie bywa. Mógł się najzwyczajniej nie wgrać. Wejdź w swój profil i spróbuj jeszcze raz. Zadbaj też o to, by nie przekroczył on dozwolonych rozmiarów (szerokość, wysokość, waga), bo wtedy z pewnością się nie wgra...

6
No, niestety, próbowałam ze zdjęciami różnej wielkoci i nic, nawet taka miniaturka zupełna się nie wgrała. Będę zatem bronić się wyłącznie swym, w rzeczy samej, talentem;)

bez obrazka...

10
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”