Joł

1
Joł. Jeśli kogoś zniechęca do mnie to pierwsze słowo (wiem jak się pisze po angielsku, po prostu tak lubię pisać), to niestety nic na to nie poradzę. Witam się tak od dobrych kilku lat.

To małe zastrzeżenie wynika z powodu, iż często zarzuca mi się przesadną ziomalskość.

Trafiłem tutaj, kiedy szukałem jakiegoś ciekawego forum literackiego, na razie się zanosi, że zostanę. Jak będzie, zobaczymy.

Jestem uczniem drugiej klasy LO. Profil mat-inf o ile to kogoś interesuje.

Piszę, rysuję, obijam się. Jak widać jestem bardzo wszechstronny, zwłaszcza w tym ostatnim dzieki wieloletnim praktykom wypracowałem niebywałą technikę nieróbsta. Lubię polską fantastykę, w sumie fantastykę ogólnie. Z wrodzonego lenistwa tutaj się zatrzymam, ani mi się nie chce dalej pisać, ani nie bardzo już wiem co.

Pozdrawiam, Ace.

3
Pierwsze pytanie jakie narzuca mi się na myśl po przeczytaniu Twojego opisu to, jak masz na imię? Ale to chyba nie ważne... bla bla bla... w między czasie witam!
"Bez ciemności nie wiedziałbyś czym jest światło, a bez zła nie miałbyś pojęcia co to jest dobro." Marilyn Manson

4
Mieczysław do kotła numer 3, ty Stanisławie do piątki...

<zdziwiony spogląda na listę>

Ej! a ty? No cóż... bedziemy Ci mówić bezimienny...albo nie! mam lepszy pomysł. Może być Ace? Jakoś tak mi się wymyśliło :D

Cześć i czołem, flaki z rosołem!
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

5
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

6
Witaj.

Ja mam inne pytanie, które nasuwa się jako pierwsze, ale jestem kulturalnym człowiekiem i go nie zadam.

Przywitam Cię po prostu.

Pozdro.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

7
Ekhm. Cześć, cześć. "Joł" trochę szokuje, owszem.
"Bawisz się słowami. Upajasz się nimi. Słowami chcesz zastąpić normalne, ludzkie uczucia, których w tobie nie ma."

Non. Je ne regrette rien.

10
Gorin masz złą listę (jak zawsze).

Ace masz wybielającą ksywkę (mam nadzieję, że bez chloru).

Reszta ma posiekane (ale nie przez Gorina, on jeszcze tak nie umie) w głowach.

A ja jestem Huginn.

Nie przyszedłem Cię zjeść ni zabijać.

Na to przyjdzie pora, świat jest mały, a ja mam na to całe życie.
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

-------------------------------------------------------

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”