Wita krótkie, okrągłe i pomarańczowe

1
Krótkie, okrągłe i pomarańczowe wita.

Może na początek powie, czego nie lubi (żeby nie było nieporozumień).

Nie lubi: Pokemonów, Aldissa, wysokich ludzi i gdy szczoteczki do zębów stojące w jednym kubku stykają się główkami.

Lubi: małe puchate zwierzątka... jeść.

A i lubi swoje domowe Zuo. Wy je chyba tutaj nazywacie jakoś A... Ar... Arianna?

3
Dwa "R" do diabła! Dwa "R"!

Eh... :P
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

6
Eh. To moje powitanie przyjmiesz z niesmakiem, bo mierzę 195cm :< (zawsze to lepiej brzmi niż "prawie dwa metry". xD) Ale to nic, czuj się zniesmaczona. Cześć! XD

7
Hej, hej :)

Dwa metry <wooooooow <-- patrzy w górę>. Toż to Eiffla z mojej perspektywy.

Dziękuję wszystkim za miłe powitanie :)

8
no cóż, nie lubię ludzi małych, bo są mali.

Czemuuu nie dodałaś np.:

Nie lubię ludzi, którzy mają piwne oczy, bo sama takich nie mam ^^, nie lubię blondynek, bo nie jestem złotowłosa, nie lubię leworęcznych, bo nie jestem mańkutem. xDDD ha, śmiechowe.

*foch* xDDD

Przepraszam, jam ironiczna tylko wieczorem.

Witam.
"Bawisz się słowami. Upajasz się nimi. Słowami chcesz zastąpić normalne, ludzkie uczucia, których w tobie nie ma."

Non. Je ne regrette rien.

9
Masz rację :) Zapomniałam dodać: Nie lubię ludzi bez poczucia humoru, bo sama nie cierpię na jego brak.

<myśli>

Racja, wieczorna pora sprzyja ironii.

10
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

13
Dziękuję <rumieni się lekko i szepcze> Wiesz, wystarczy, że uśmiech swój zostawisz u mnie jak ślad...
"To, co poczwarka nazywa końcem świata, reszta świata nazywa motylem." Lao-Cy, Księga Drogi i Cnoty

"Litterae non erubescunt." Cyceron

15
Witaj.

Mimo, że mnie nie lubisz, to życzę Ci szybkiej aklimatyzacji(o ile nie masz nic przeciwko nocowaniu kilka metrów pod ziemią w klaustrofobiczne małym pudełeczku, oczywiście z hordą robaczków-ścierwojadków u boku[ba, nawet nie jednego!] :wink: ) i wena.
,,Dovete adunque sapere,

come sono due generazioni da combattere...

Bisogna essere vople e leone .''

Nicolo Bernardo Machiavelli
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”