Krótkie, okrągłe i pomarańczowe wita.
Może na początek powie, czego nie lubi (żeby nie było nieporozumień).
Nie lubi: Pokemonów, Aldissa, wysokich ludzi i gdy szczoteczki do zębów stojące w jednym kubku stykają się główkami.
Lubi: małe puchate zwierzątka... jeść.
A i lubi swoje domowe Zuo. Wy je chyba tutaj nazywacie jakoś A... Ar... Arianna?
3
Dwa "R" do diabła! Dwa "R"!
Eh...
Eh...

"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."
"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.
"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.
8
no cóż, nie lubię ludzi małych, bo są mali.
Czemuuu nie dodałaś np.:
Nie lubię ludzi, którzy mają piwne oczy, bo sama takich nie mam
, nie lubię blondynek, bo nie jestem złotowłosa, nie lubię leworęcznych, bo nie jestem mańkutem. xDDD ha, śmiechowe.
*foch* xDDD
Przepraszam, jam ironiczna tylko wieczorem.
Witam.
Czemuuu nie dodałaś np.:
Nie lubię ludzi, którzy mają piwne oczy, bo sama takich nie mam

*foch* xDDD
Przepraszam, jam ironiczna tylko wieczorem.
Witam.
"Bawisz się słowami. Upajasz się nimi. Słowami chcesz zastąpić normalne, ludzkie uczucia, których w tobie nie ma."
15
Witaj.
Mimo, że mnie nie lubisz, to życzę Ci szybkiej aklimatyzacji(o ile nie masz nic przeciwko nocowaniu kilka metrów pod ziemią w klaustrofobiczne małym pudełeczku, oczywiście z hordą robaczków-ścierwojadków u boku[ba, nawet nie jednego!] :wink: ) i wena.
Mimo, że mnie nie lubisz, to życzę Ci szybkiej aklimatyzacji(o ile nie masz nic przeciwko nocowaniu kilka metrów pod ziemią w klaustrofobiczne małym pudełeczku, oczywiście z hordą robaczków-ścierwojadków u boku[ba, nawet nie jednego!] :wink: ) i wena.
,,Dovete adunque sapere,
come sono due generazioni da combattere...
Bisogna essere vople e leone .''
Nicolo Bernardo Machiavelli
come sono due generazioni da combattere...
Bisogna essere vople e leone .''
Nicolo Bernardo Machiavelli