16

Latest post of the previous page:

Hmm, podoba mi się.

Podoba mi się i już.

Okładka też. :P

Witaj, rozgość się.

Mam nadzieję, że czegoś nas nauczysz ciekawego.

Pozdro.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

18
Och, jak Weberowi coś się podoba, to już coś :wink: Gratulacje odnośie książki i w ogóle - witam :)
Strona autorska: http://zalecka-wojtaszek.pl

Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.

19
Jeśli mam być szczery (a zawsze się staram), to muszę (i chcę) napisać, że jestem strasznie pozytywnie zaskoczony Waszym przyjęciem. Do tej pory bywało tak, że jeśli tylko napisałem gdzieś, że wkrótce ukaże się w księgarniach moja książka, to spotykałem się z masą nieprzyjaznych, wręcz wrogich komentarzy. Drwiono, szydzono, wydawnictwo poddawano w wątpliwość ("rzekoma książka" - to był znak rozpoznawczy krytyków).

Tak więc witajcie! Postaram się zrobić wszystko, żeby się odwdzięczyć.

Ostatnio nie mam zbyt wiele czasu. Zapowiadająca się na najbliższy czas premiera i nowa powieść zajmują mnie w niemal 100 procentach. Ale jeśli ktoś chciałby zapytać mnie o opinię, to napiszcie na PW. Wtedy znajdę czas i skomentuję.

Pozdrawiam serdeczenie.

20
Hmm. widząc, że owy Pan wydał książkę, to JA mam nadzieję, się czegoś nauczyć.

Wiedza stoi przed moim otworem... potworem... to znaczy ja stoje przed jej... otworem... wrotami? Tak, jestem przed wrotami wiedzy :D
„Daleko, tam w słońcu, są moje największe pragnienia. Być może nie sięgnę ich, ale mogę patrzeć w górę by dostrzec ich piękno, wierzyć w nie i próbować podążyć tam, gdzie mogą prowadzić” - Louisa May Alcott

   Ujrzał krępego mężczyznę o pulchnej twarzy i dużym kręconym wąsie. W ręku trzymał zmiętą kartkę.
   — Pan to wywiesił? – zapytał zachrypniętym głosem, machając ręką.
Julian sięgnął po zwitek i uniósł wzrok na poczerwieniałego przybysza.
   — Tak. To moje ogłoszenie.
Nieuprzejmy gość pokraśniał jeszcze bardziej. Wypointował palcem na dozorcę.
   — Facet, zapamiętaj sobie jedno. Nikt na dzielnicy nie miał, nie ma i nie będzie mieć białego psa.

21
Ja chętnie skorzystam i wyślę coś na PW... jak tylko coś ciekawego napiszę.

To co? Za dwadzieścia lat w tym samym miejscu i o tym samym czasie? :)
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

22
witam serdecznie :D
Idę niby duch lub zjawa...

Idę stąpam bezszelestnie...

Idę stąpając na przekór wiatru...

Idę tańcząc jak promienie słońca na morzu...

Idę śmiejąc się do wspomnień...

Idę kpić z przykrości...

Idę nie martwiąc się o nic..

Idę, bo słońce oświetla mi drogę.

23
Arrianna pisze:Ja chętnie skorzystam i wyślę coś na PW... jak tylko coś ciekawego napiszę.

To co? Za dwadzieścia lat w tym samym miejscu i o tym samym czasie? :)

Nie wiem, czy dożyję, ale jeśli mi się uda, to nie ma sprawy...:)

Re: Czas na przedstawienie (się).

24
Stefan Darda pisze:w październiku w księgarniach ma się pojawić moja debiutancka powieść.

Tak napisałem przedstawiając się czas jakiś temu.

W związku z powyższym serdecznie zapraszam na premierę, która odbędzie się na Targach Książki w Krakowie (ul. Centralna 41 A) w sobotę, 25-ego października o godz. 14.00 na stoisku nr B30. Będę tam do 16.00 i w niedzielę od 12.00 do 14.00.

Książkę można już znaleźć w kilku księgarniach wysyłkowych.

Pozdrawiam!

25
A ja dopiero teraz zauważyłam, że pan jest z Przemyśla... Mieszkało się tam te osiem lat... Miło zobaczyć kogoś z rodzinnych stron, komu się udało

26
Nikki pisze:A ja dopiero teraz zauważyłam, że pan jest z Przemyśla...

Wolałbym po imieniu.:)

A co do Przemyśla, to zamieszkałem w nim dziesięć lat temu i wsiąkłem na amen. Moim zdaniem - fantastyczne miasto.

No i okolica przepiękna.:)

29
Nie wiem, gdzie można takie zaproszenie wrzucić, więc pomyślałem, że tu będzie nienajgorzej. Mam nadzieję, że Moderacja nie będzie miała za złe...:)

Osoby ze śląska i okolic zapraszam - miło będzie się poznać osobiście...:

http://www.stk.mtk.katowice.pl/index.php

Będę 15-go listopada, w sobotę. Szczegóły w harmonogramie imprez towarzyszących.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”