Wita was nienormalna

1
:P Hello xP

Em... yy.... *świerszcze. zatkało ją*

A, tak xD

Zaczęłam pisać, od kiedy przeczytałam pierwszą książkę, yy... w wieku siedmiu lat.... xD Do pierwszej książki się nie przyznaje! O_O

i...eeee.... yyy... Lubię fantasy i takie tam... O, napisałam powitanie! xD Szuper, mogę pisać gdzie indziej? *.* xD

2
Szkoda, że ilość znaków interpunkcyjnych nie ma zbytniego pokrycia w rozmiarach reszty tekstu.

Dobra tam. Starczy narzekania.

Witamy w naszych nieskromnych progach...
"Ważna jest opowieść, nie opowiadający" Stephen King

3
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

4
Witam Cię niemoralna... znaczy się to co tam masz napisane.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

8
Też uciekłaś z...? Nie bój się, nikomu nie zdradzę, musimy trzymać się razem. Pozwól do tej komnaty..., klamki?, nie, nie używamy. Te zwłoki...? Ciii, mów o nich - ciała, brzmi apetyczniej.

Witaj!

9
Witam.
"Siri was almost sixteen. I was nineteen. But Siri knew the slow pace of books and the cadences of theater under the stars. I knew only the stars." Dan Simmons

10
Wraca człowiek po przerwie (długiej jak wywody religijne neofity) do Weryfikatorium. Zagląda na przywitalnię i klika pierwszy post.

Dzięki Ci, o witana teraz!

Znienawidziłem interpunkcję (ale to takie przyjemne wykorzystywać coś co się nienawidzi.... ssssssss )

Powitać
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

-------------------------------------------------------

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”