Ave, o Wy, którzy próbujecie pisać!

1
Witam wszystkich. Chciałbym dołączyć do Waszego forum, podyskutować z Wami, podzielić się swoją wiedzą i posłuchać Waszych rad. Mam nadzieję, że mnie zaakceptujecie w swoich szeregach. Pochodzę ze Słupska ale od ponad 4 lat przebywam w Irlandii. Z innych ważnych wiadomości dotyczących mojej skromnej osoby: Całe życie nosiłem wąsy. Niedawno je zgoliłem i teraz mi głupio... Pozdrawiam wszystkich!

2
Witaj!

Kolejny z Irlandii? Gdzie, mój drogi, konkretnie przebywasz?

Z racji tego, że jesteś het daleko na misiowej wyspie nie będę cię kąsać ani gryźć. Mam nadzieję, że się szybko do nas przyzwyczaisz i zostaniesz na dłużej :)

Pozdrawiam serdecznie i - wyjątkowo dzisiaj - ciepło! :)
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

3
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

4
Dublin, południowe przedmieścia. To jest tu więcej takich irlandzkich "uchodźców gospodarczych"?

Dzięki za przesympatyczne powitanie.

5
O, stolicznie!

Są, są... mamy nawet Kanadyjczyka :P <żartuje sobie>

Ja na wyspie tylko wakacjami ale Izrafel z Irolandii do nas czasem pisuje :P
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

7
Witaj.

Ja akceptuję wszystkich, zwłaszcza jak mają długie nogi i ładny uśmiech :P
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

8
Kolejny emigrant.

Nie wracasz? Polska także jest "drugą Irlandią". No chyba, że się mylę.

Powracając do sedna, robie to co powinienem. Czysta przyjemność. A więc: Witaj Serdecznie Użytkowniku z Irlandii.

Dziś Dzień Niepodległości.

Boże, jak ja jestem patriotycznie nastawiony. Mimo wszystko to już kawał czasu. Przynajmniej dla mnie.
Najtrudniej nauczyć się tego, że nawet głupcy mają czasami rację. – Winston Churchill

9
Całe życie nosiłem wąsy. Niedawno je zgoliłem i teraz mi głupio...
Ojej :P Niech Ci nie jest głupio, wąsy są brzydkie, przynajmniej moim zdaniem. Przepraszam, jeśli kogoś tym stwierdzeniem uraziłam.

Witaj, ach witaj :)
Strona autorska: http://zalecka-wojtaszek.pl

Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.

10
Irlandia... Irlandia...

Może być i Irlandia. Teraz to mi wszystko jedno.

<ostrzy topór i szczerzy się złowieszczo>

Czołem!
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

11
Ach witam serdecznie.

Hmmmmm...wąsy... dobra sprawa ;)
"Bez ciemności nie wiedziałbyś czym jest światło, a bez zła nie miałbyś pojęcia co to jest dobro." Marilyn Manson

12
Nie wiem czy można tu tak długo ciągnąć powitalny wątek, tzn czy jest to dozwolona(widzę, że ostrzeżenia i bany fruwają tu w powietrzu jak tomahawki pod Little Big Horn), ale tak się fajnie z Wami rozmawia, że pociągnę.

Wąsy nie są brzydkie tylko nieziemsko niemodne(ale czego się nie robi dla pań... :wink: )

Jak tak dalej pójdzie Polska będzie drugą Panamą a nie Irlandią.

Pozwolę sobie poprosić Was o informację gdzie można kierować pytania odnośnie obsługi( funkcjonowania) forum. Chodzi mi o pytania typu:co mam zrobić, żeby pokazały mi się nowe posty, itd...

Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich i dziękuję za serdeczne powitania!

<Arri edit: spróbuj w sprawach organizacyjnych :)>
"Karły mi nie imponują. Widziałem większych..." J. Tuwim

13
Stolicznie?

Matko... Co za skojarzenia :P

Ja zastanawiam się nad wąsami :P
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

-------------------------------------------------------

Witajcie w Kraju Umarłych!