Pozdrawiam wszystkich użytkowników

1
Witam

Nazywam się Kacper Kuśmierczyk, lat 19. Pisaniem interesuję się od bardzo dawna (moim zdaniem z opłakanym skutkiem...), a najprzyjemniejsza metoda na spędzanie wolnego czasu to dobra książka, pisanie (czekam, aż ktoś definitywnie wybije mi je z głowy) bądź film Burtona (ulubiony reżyser). Jestem członkiem grupy artystycznej KTOMACZAS, której portal kalam tekstami swojej roboty. Z natury mizantrop.

Pozdrawiam wszystkich.

2
Witam!

Mizantrop? Git, ja jako wampir też myślę o ludziach w trochę inny sposób ;)

Pozdrawiam serdecznie :)
Ostatnio zmieniony sob 08 lis 2008, 23:44 przez Arrianna, łącznie zmieniany 1 raz.
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

3
Witaj.

Zacząłeś kontakt z WM od złej strony. Trochę mnie to zdenerwowało. Przynajmniej wiesz kto jest tutaj tym złym.

Temat odblokowuję.

Następnym razem prosiłbym o zapoznanie się z regułami.

Pozdro.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

5
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

8
Mizantrop. Trudne słowo. Ehe.

Trzymaj to. TO granat. Bez zawleczki. Fajne, co?

Czołem!

<opiera się o topór>
Are you man enough to hold the gun?

9
Web, stratuję do konkursu na prawdziwą ciocię samo zuo. Możesz dać mi pole do popisu?

Ok, łasic nie potrafi. Zawodowo głaszczę po główkach i prawię komplementy.

Uwielbiam Burtona, moja córcia też. Wiedziałam, że popapraniec się we mnie wda.

Rozgość się na forum, tylko z pozoru jesteśmy tacy okropni.
"Niechaj się pozór przeistoczy w powód.
Jedyny imperator: władca porcji lodów."

.....................................Wallace Stevens

10
hejo!!!

pozdrawiam
"Bez ciemności nie wiedziałbyś czym jest światło, a bez zła nie miałbyś pojęcia co to jest dobro." Marilyn Manson

11
Bardzo dziękuję za ciepłe przyjęcie (nieudolny początek zawdzięczam niewiedzy) i zachęcam do zapoznania się z umieszczonym przeze mnie tekstem. Jestem głodny opinii i otwarty na wszelkie rady.

12
Testudos zaś jest głodny mięsa.. A Gorin masakrowania zwłok zaczętych przez Testa :P
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

-------------------------------------------------------

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”