Ach te ''przedstawienia''.... Kompletnie zbędna rzecz ale niestety by ktoś mógł ocenić twój tekst musi wiedzieć coś o tobie. Nie będę się głowić nad pytaniem co ma piernik do wiatraka i lecę....
Imię me wywodzi się z języka greckiego i znaczy tyle co czysta i niewinna(czyli? xD) . Aczkolwiek takowe epitety nie mają nic wspólnego z moją osobą. Jestem uczennicą klasy maturalnej, kocham muzykę, literaturę, stawiam już pierwsze kroki w swoim zawodzie czyli dziennikarstwie.Chcę też połączyć to z moją kolejną wielką pasją czyli polityką. Namiętnie podśpiewuję w chórze gospel, gram na perkusji i basie, oglądam TVN 24, biegam z psem na wielogodzinne spacery, nie sypiam w nocy tylko myślę o czym by tu znowu napisać i nie rozstaję się z długopisem.
To tyle. Dziękuję za uwagę.
P.S Czy to zmieni jakoś sposób w ocenianiu mojej twórczości? pewnie nie , więc po jaka to cholerę? Aczkolwiek miło mi was poznać.
Re: Alohaa!
2Nie, nie musi, i to niczego nie zmieni.Danusia pisze:by ktoś mógł ocenić twój tekst musi wiedzieć coś o tobie.
Po prostu fajnie jest powiedzieć komuś: Cześć Danusia!
Takie dziwaki z nas.
Witaj!
5
Módl się do Webera. On jest dobrym Bogiem jak zostawiasz go w spokoju i okrutnym kapłanem gdy ktoś się modli. Jego ukochana zasada to: Wiara wiąże się z bólem.
(Nie chce się przyznać, że sparafrazował na swój użytek hasło: Wiara pochodzi od bólu istnienia)
(Nie chce się przyznać, że sparafrazował na swój użytek hasło: Wiara pochodzi od bólu istnienia)
Huginn ok Muninn flięga hverian dag
i??rmungrund yfir;
óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,
þó si??mk meirr um Muninn.
-------------------------------------------------------
Witajcie w Kraju Umarłych!
Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!
A marzenia i sny...
Spełni Wielki Papier!!!
i??rmungrund yfir;
óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,
þó si??mk meirr um Muninn.