Witajcie!

1
Skoro już tu przybyłam, to wypadałoby się przedstawić...

<rozgląda się nieśmiało>

Witajcie! Na imię mi Marta, mam trzynaście lat. Uwielbiam czytać i chyba dzięki temu zaczęłam pisać. Choć to chyba zbyt duże słowo.

Moją drugą pasją jest kino (dzień bez filmu dniem straconym) i historia. Jestem uzależniona od internetu i właściwie to straszny ze mnie leń.

W wolnych chwilach piszę (ale to chyba oczywiste), rysuje, pływam i słucham muzyki. Ostatnio "odkryłam" Janis Joplin.

Wybaczcie, że tak nieskładnie, ale jeszcze się nie obudziłam, przynajmniej nie do końca. Chyba wrócę do łóżka... Albo zrobię sobie gorącej czekolady (kolejne uzależnienie), zawsze pomaga, gdy chcę mi się spaaać...

Tak, to zdecydowanie najlepszy pomysł.

Do zobaczenia, to znaczy, do napisania.

3
Witaj.

Odrzuć nieśmiałość. Jest tutaj zbędna.

Imię kojarzy mi się od wczoraj źle, bardzo źle.

Ale przezwyciężę to.

Pozdro.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

4
Wytam!

Nieśmiałość na bok. Otwórz się!

<pociera skalpelem o skalpel>

Zapraszam na salę operacyjną.

Witam z chirurgiczną precyzją! :twisted:
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

5
Z tymi ludźmi nie da się być nieśmiałym.

Witaj Marta. Jak na 13 lat piszesz bardzo ładne, skłądne zdania. To wróży wiele dobrego.

<rzuca miecz> Przyda ci się.

Yo ^^
"Siri was almost sixteen. I was nineteen. But Siri knew the slow pace of books and the cadences of theater under the stars. I knew only the stars." Dan Simmons

6
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

7
Miło Was poznać. Zwłaszcza przy skalpelach mi się tak ciepło na sercu zrobiło;)

Swoją drogą, dopiero przyszłam a już znikam na co najmniej pięć dni. Ech - kroplówki, zastrzyki i nakłucia, czyli magia szpitala. Ale przynajmniej będę miała bardzo dużo wolnego czasu, żeby pisać... No, ja już lecę. Do soboty!

8
A zrobiło Ci się ciepło bo Gorin kręcił się w pobliżu Twojej otwartej klatki sercowej z palnikiem.

Nie pytaj co robił :P
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

-------------------------------------------------------

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!

9
Janis Joplin? fajnie jest czasem posłuchać tej starej heroinistki... ;p