Czolem czolem

1
Witam sehdecznie.

Nazywam się Przemek. Mam 29 lat. Mieszkam w Warszawie.

Ostatnio brakuje mi hobby ... a ze to forum bardzo mi sie spodobalo wiec chyba bede mial co robic w wolnych chwilach.

Pozdrawiam wszystkich

2
Witaj!

No, fakt. To forum potrafi bosko rozprawiać się z wolnym czasem :P

Rozgośc się :) I nie zapędzaj się w okolice mojego zamku czy zbrojowni po zmroku... tzn, ja tam nie mam nic przeciwko, ale żeby nie było potem, że nie ostrzegałam :P

Pozdrawiam serdecznie :)
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

3
Witaj.

Co do niezapuszczania się w okolice zamku to się zgadzam, ja też tam pomieszkuję i nie przepadam za obcymi :P
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

4
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

5
Umiemy się rozprawić nie tylko z wolnym czasem.

<wymachuje toporem>

Zapraszam do zbrojowni, po zmroku... jeśli masz nadmiar wolnego czasu :twisted: i nie zamierzasz mieć go nigdy więcej.

Witaj!
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

6
Nie masz hobby?

Hmmm.. sugeruje siedzenie przed TV z piwem w ręku - odpręża i zawyża poziom.., znajomych.
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

-------------------------------------------------------

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”