Witam! :)

1
Witam, mam 31 lat, pisanie (opowiadań i wierszy) to moja pasja, choć niestety realizowana od niedawna. Obecnie jestem na etapie internetowej i nie tylko weryfikacji swojego "talentu" ;). Pozdrawiam serdecznie :)

2
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

3
To: "i nie tylko..." brzmi niezwykle intrygująco, urzekająco i obiecująco. <rozgląda się uważnie, czy w pobliżu nie widać Arri> Co powiesz na randkę o północy? - Stary Cmentarz, VII-ma aleja, pukać trzy razy w wieko.

Witaj!

4
Witaj.

Uważałbym na tej randce z Jackiem.

Każda kobieta wraca stamtąd odmieniona.

Myśli tylko o nim.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

7
<podpiera się rękami w pasie i bazyliszkowym spojrzeniem ukatrupia Jacka>

No... Nie widać mnie?

Tak, no, cóż... załatwię to później. Tymczasem - witaj! :)

Mam nadzieję, że szybko przyzwyczaisz się do dziwnych, dziwnych forumowych... dziwactw<o_O żadne inne słowo mi do głowy nie przychodzi! jak te nasze odpały nazwać?>.

A jak się nie przyzwyczaisz... to my cię przyzwyczaimy! ;P

Pozdrawiam serdecznie :) <a Jacka ściskam tak, że jego oczy wypadają z orbit i kulają się po podłodze, po czym znikają za szafą>
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

8
Tak... forumowe dziwactwa. Latają po korytarzu, jak rozszalałe gnomy.

No, ale przejdźmy do rzeczy...

<wyciąga topór>

Trza cię zarejestrować w kartotece. Wolisz mieć złamaną czaszkę czy wyprute flaczki?

Witaj! :D
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

9
Witaj. Kręci się tu dwóch takich z toporami. Wystarczy, że będziesz się uśmiechać, przytakiwać na prośby wysłuchania relacji z bitew. Zawsze mów, że to fascynujące ;) Później bierz nogi za pas.

Bardzo mi miło, rozgość się na forum.
"Niechaj się pozór przeistoczy w powód.
Jedyny imperator: władca porcji lodów."

.....................................Wallace Stevens

10
łasic pisze:Witaj. Kręci się tu dwóch takich z toporami. Wystarczy, że będziesz się uśmiechać, przytakiwać na prośby wysłuchania relacji z bitew. Zawsze mów, że to fascynujące ;) Później bierz nogi za pas.

Bardzo mi miło, rozgość się na forum.

A o mnie zapomniałaś?

Może latam bez topora, ale ja też tu jestem :P
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

-------------------------------------------------------

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!