Wszyscy piszą cześć, hej, siema, żeby in

1
Witam wszystkich, zachęcono mnie żeby tu coś napisać, więc pisze. Jestem Kamil, studiuje (hmm, właśnie mi się kwaśna mina na twarzy pojawiła i dziwnie zmarszczył nos) pewnego rodzaju inżynierie w Krakowie. Na początku chciałem tutaj studiować, ale teraz już mi sie tak bardzo nie podoba jak na początku. Na to forum trafiłem z własnej inicjatywy. Tworzenie czegoś zawsze sprawiało mi radość, nawet jeśli nie było to dobre, to miałem okazję powiedzieć sobie, że to moje. Interesuje sie masą różnych rzeczy, począwszy od czytania książek i gazet, uprawiania sportu (narty, tenis, siatkówka), słuchania i grania na keyboardzie przeróżnej muzyki, jej tworzenia, poprzez poznawanie ciekawych miejsc, a kończąc na głupim wydawałoby się siedzeniu bez celu i słuchaniu swoich myśli. To ostatnie to zwłaszcza w lecie, kiedy jest piękna pogoda, siedzisz na trawie w lesie, zamykasz oczy, słuchasz przyrody i obserwujesz swoje reakcje. Albo W nocy pod gołym niebem, leżąc na ziemi i patrząc na wspaniałe, bezchmurne niebo zauważasz jak wszystko co Cię otacza jest piekne. Po takiej sesji i takich myślach zaczynasz czuć, że żyjesz, wszystko Cię cieszy i masz zapał. Dokładnie jak ja teraz pisząc o tym. Dziwny ze mnie człowiek tak wogule... Hmm ale się rozpisałem :) Pozdrawiam Was wszystkich

Re: Wszyscy piszą cześć, hej, siema, żeb

2
Dziwny ze mnie człowiek tak wogule...
"Wogule"!? No, nic wiem, że to jeszcze nie jest tekst do sprawdzania, ale często, gęsto takie błędy mnie nieco irytują. A jak mnie cos irytuje to jestem zły...

<wyjmuje topór, wywraca wszystko dookoła>

To była CWFG- Chwilowa Wielk Furia Gorina.

Przepraszam za nią, czasem się nie kontroluje.

Dobra, wskakuj w ciemny worek z napisem "Członek Weryfikatorium" i będzie po sprawie... bez krzyku, bez broni miotanej...

Witam po radosnej stronie życia!
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

3
Racja, "wogule"...

<wstaje, klęka, kładzie na krześle głowę i daje ją sobie uciąć>

Teraz już bez głowy idę się zamknąć w sobie...

Ale i tak bardzo mi miło za gościnę na forum panie Gorin.

4
Studiujesz inżynierię, a najwyraźniej poetą jesteś! Ach, niezbadane zagadki tego świata...

Witam serdecznie! :D
"Asymilacja i dysymilacja. CO2, H2O,
i światło, światło, światło,
przemiana materii w materię, wzrost i dojrzewanie
w płaskim dysku falującej Galaktyki."

Julia Fiedorczuk "Ramię Oriona"

6
Przeprosiłeś studencie więc będzie Ci to wybaczone. Jeszcze przez 0.989898812652 sekundy.

Gorin - leniwy krasnalu! - gdzie napalm??!??!!

:twisted:
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!

7
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

8
Napalm się skończył. Zbyt często go używałem. Ach... Ci dzisiejsi nowi użytkownicy...

Witam raz jeszcze! :D
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

9
No tak. Nowi użytkownicy forum zużywają strasznie dużo napalmu...

Znaczy na nich się zużywa...
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”