Siemka

1
Dzień dobry/Good morning/Guten morgen/Atra esterni ono thelduin, Fricai!

Nazywam się Sebastian, chodzę do drugiej klasy Gimnazjum nr 17 z Oddziałami Dwujęzycznymi w Zespole Szkół nr 1 im. Powstańców śląskich w Rybniku :) . Moim największym hobby jest czytanie książek(głównie fanstasy) oraz informatyka. Jak to moja mama mówi, czytam książki 25 godzin na dobę od pierwszej klasy podstawówki :D . Moje ulubione sagi to: Wiedźmin, Imperium Grozy, Opowieści z Xanth, Opowieści z Narnii, śródziemie, Harry Potter oraz Dziedzictwo. Od kiedy czytam książki(albo jeszcze dłużej) uwielbiam fantazjować, więc pomysłów na pisanie mi nie brak(gorzej z logicznością zdań, o czym już się przekonaliście :) ).

No, a więc pozdrawiam Was jeszcze raz, i narka :D

2
Jak czytasz Pottera to się nawet polubimy. ;) Nie musiałeś tak szczegółowo szkoły przedstawiać - nikt tu o SV nie pyta... i całe szczęście. :P Następny fan wiedźmina... hm... może by tak przeczytać??? Ekranizacji kawałek oglądałem, o grze jeszcze więcej słyszałem, ale książek znam tylko tytuły. :D Jak już mówiłem w któryś z wcześniejszych tematów: w szkolnej bibliotece trudno znaleźć Sapkowskiego... :/ Szkoda, że dopiero teraz jesteś na forum, bo potrzebowałem wczoraj na projekcik życzenia świąteczne po niemiecku... :D
Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku

Land of Fairy Tales

Eskalator.exe :batman:

3
Witaj.

Portera widywałem tylko w kuflu, do pewnego czasu. I tak jak jego teraz wystrzegam się Pottera.

Rozgość się.

Zanim jednak wejdziesz przeżegnaj się.

Nie zaszkodzi.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

5
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

6
Cześć! :)
w podskokach poprzez las, do Babci spieszy Kapturek

uśmiecha się cały czas, do Słonka i do chmurek

Czerwony Kapturek, wesoły Kapturek pozdrawia cały świat

7
Witaj, witaj, witaj. żegnaj.

śmierć się zbliża.

A nie, to Weber. Znów pomyliłem persony :)
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

-------------------------------------------------------

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”