16 autor: Faraon Pisarz Wszechczasów Latest post of the previous page:To mam odwołać? Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl WeryfikatoriuM na Facebooku Land of Fairy Tales Eskalator.exe :batman: Cytujpn 08 gru 2008, 15:01
17 autor: huginn Dusza pisarza Sam zdecyduj - podpowiadanie się nie opłaca, ucza o tym w szkole Huginn ok Muninn flięga hverian dag i??rmungrund yfir; óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit, þó si??mk meirr um Muninn. ------------------------------------------------------- Witajcie w Kraju Umarłych! Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki! A marzenia i sny... Spełni Wielki Papier!!! Cytujpn 08 gru 2008, 20:36
18 autor: Faraon Pisarz Wszechczasów Ale ściągi się czasem opłacają... ale ja tego nie sprawdzałem!!! Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl WeryfikatoriuM na Facebooku Land of Fairy Tales Eskalator.exe :batman: Cytujwt 09 gru 2008, 19:19
19 autor: huginn Dusza pisarza To skąd wiesz??? Co z Ciebie za uczeń? Huginn ok Muninn flięga hverian dag i??rmungrund yfir; óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit, þó si??mk meirr um Muninn. ------------------------------------------------------- Witajcie w Kraju Umarłych! Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki! A marzenia i sny... Spełni Wielki Papier!!! Cytujwt 09 gru 2008, 20:48
20 autor: Faraon Pisarz Wszechczasów Aaaa.... Słyszałem... Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl WeryfikatoriuM na Facebooku Land of Fairy Tales Eskalator.exe :batman: Cytujśr 10 gru 2008, 20:38
21 autor: huginn Dusza pisarza Tak się tłumacz Poszukaj lepiej w Zbrojowni saperek, ok? Słyszałem, że tam są gady Huginn ok Muninn flięga hverian dag i??rmungrund yfir; óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit, þó si??mk meirr um Muninn. ------------------------------------------------------- Witajcie w Kraju Umarłych! Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki! A marzenia i sny... Spełni Wielki Papier!!! Cytujśr 10 gru 2008, 20:47
22 autor: Faraon Pisarz Wszechczasów A po co mi skarpetki? Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl WeryfikatoriuM na Facebooku Land of Fairy Tales Eskalator.exe :batman: Cytujśr 10 gru 2008, 20:51
23 autor: huginn Dusza pisarza SAPERKI, saperki, człowieku! A ciepłe i grube skarpetki weź, bo kopiąc jeden rów rekruci przebili rurę wodociągową... Zalało ich Huginn ok Muninn flięga hverian dag i??rmungrund yfir; óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit, þó si??mk meirr um Muninn. ------------------------------------------------------- Witajcie w Kraju Umarłych! Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki! A marzenia i sny... Spełni Wielki Papier!!! Cytujśr 10 gru 2008, 21:04
24 autor: Faraon Pisarz Wszechczasów Za szybko czytam. A szpadel nie lepszy? Cytujczw 11 gru 2008, 13:31
25 autor: huginn Dusza pisarza Za duży i wymaga mniej pracy. Czyli odpada Huginn ok Muninn flięga hverian dag i??rmungrund yfir; óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit, þó si??mk meirr um Muninn. ------------------------------------------------------- Witajcie w Kraju Umarłych! Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki! A marzenia i sny... Spełni Wielki Papier!!! Cytujczw 11 gru 2008, 20:04