Lobsang Rampa

1
Witam

Tak sobie odwiedzam różne fora poświęcone pisarstwu i zadziwia mnie jedna rzecz, nigdzie nie ma działów poświęconych ofertom pracy dla młodych pisarzy !

Ja rozumiem, sztuka nie lubi komercji :) jednak to komercyjne zastosowanie sztuki dale chleb artyście, w tym przypadku pisarzowi, no chyba, że traktuje się pisarstwo jako tylko i wyłącznie przyjemne hobby :)

Sam aktualnie poszukuję jakiegoś młodego zdolnego pisarza do swego projektu i nie ma nawet gdzie umieścić ogłoszenia :P

Może zatem warto pomyśleć o jakimś malutkim kąciku ogłoszeń :)

Pozdrawiam, Lobsang Rampa

2
Witam!

Jak chcesz się ogłaszać - hyde park polecam. Dużo ludzi zagląda do tego działu - i pewnie znajdzie się ktoś zainteresowany :P

Pozdrawiam serdecznie i wampirzo :)
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

3
Witaj.

Praca dla młodych pisarzy?

Mówisz o ofertach typu tej poniżej?
Kto napisze dla mnie pracę z Polskiego, na temat:"Lalka" B. Prusa, wytłumacz tytuł w ujęciu o treść dzieła? Zapłacę 15 złotych.
Czy chodzi o coś bardziej ambitnego?

Zresztą dostosuj się do rady Arri. Ona wie co mówi.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

4
W Weryfikatorium większość ludzi wie, co mówi (może prócz Fauxa).
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

-------------------------------------------------------

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!

6
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

7
Weber pisze:
Praca dla młodych pisarzy?

Mówisz o ofertach typu tej poniżej?
Kto napisze dla mnie pracę z Polskiego, na temat:"Lalka" B. Prusa, wytłumacz tytuł w ujęciu o treść dzieła? Zapłacę 15 złotych.
Czy chodzi o coś bardziej ambitnego?

Arri. Ona wie co mówi.
Poważnie takie oferty się trafiają :shock: w takim razie nie dziwie się, że nie ma działu ogłoszeń :D

W tym konkretnym przypadku chodzi o współpracę przy produkcji gry komputerowej. Idąc za radą Arrianny, dam ogłoszenie w Hyde Parku.

Dzięki za pomoc, pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”