Jakże to orginalne! "Witajcie"

1
Witajcie!

Ech, ale ograny ten tekst...No więc. Nazywam się Tomek Krzywik, lat 15. Nie będę opisywał swojej biografii, bo i nieciekawie by wyszło. Może tyle co o pisaniu. Poważnie piszę od trzech lat. Zaczęło się nawet ciekawie - oglądałem stronę główną gry Silent Hill. Trafiłem na link do działu underground. I tam się wszystko zaczęło. Niepokojąca muzyka w połączeniu z niezłym opowiadankiem (ale tragicznym pod względem ortografii) pobudziła moją wyobraźnię. I to był początek. Potem dwa "ataki" z mojej strony na sh. Dwa opka. Jedno dobra, drugie do ****. Ale uczę się na błędach przynajmniej. Następna była "Kawka", potem "Czas rozrachunku" i tak poszło...

Zdrówko :)
Bo lubię pisać.

2
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

3
Witam pięknie,

Tomek...wspaniałe imię <hehe>.

Ja też mam 15 lat ;) fajnie bo będzie trochę rażniej...phi...

pozdrawiam
"Bez ciemności nie wiedziałbyś czym jest światło, a bez zła nie miałbyś pojęcia co to jest dobro." Marilyn Manson

4
Witaj.

Ograne jest tylko to, z czego nie możesz wycisnąć niczego nowego ;)
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

-------------------------------------------------------

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!

5
Szczęść Boże.

Niech Moc będzie z Tobą i prowadzi Cię po krętych ścieżkach życia.

Nie mogę się powstrzymać. Ten "orginał" mnie wali po oczach :D

6
Ależ tumi1 sięgnął tu po słówko angielskie aby podkreślić, że "Witajcie" to tekst z samego zarania, początku :)
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

-------------------------------------------------------

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!

8
A, nie napisałem jakie gatunki lubię xD Hmm. Fantasy (ale to ostatnio trochę zbyt popularne), horror i kryminały. Jakoś tak. A mnie Tomek też się podoba :D
Bo lubię pisać.

10
Cześć ty, który też kiedyś byłeś kolejnym

[ Dodano: Pon 20 Maj, 2013 ]
Kurna, kto by pomyślał, że tyle lat będę tutaj siedział :P Niedługo wyślę jakieś kolejne opowiadanie, no piszę też opko specjalnie dla Wery, żeby pokazać, ile się dzięki Wam nauczyłem... Ale opublikuję je dopiero na moje pięciolecie tutaj, czyli 17 XII 2013 :)
Bo lubię pisać.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”