Czołem! Mam na imię łukasz, mam 17 lat, pochodzę z Piastowa pod Warszawą. Jestem uczniem szkoły zawodowej, kształcę się w zawodzie cukiernik. No cóż może jak na razie mało ambitnie ale znając mój zapał do nauki, nie chciałem ryzykować roku w plecy w liceum

I dostało mi się za ten wybór po głowie, zarówno od bliskich i znajomych jak i nauczycieli w aktualnej szkole, aczkolwiek nie mam zamiaru na tym kończyć mojej edukacji, moim marzeniem jest iść na weterynarię

Cóż co by tu jeszcze..jestem towarzyskim człowiekiem, ponoć bije ode mnie empatia i wolnych chwilach lubię spotykać się z przyjaciółmi poznawać nowych ludzi. Poza tym uwielbiam sport, moją wielką pasją jest piłka nożna, staram się spędzać na boisku chociaż te kilka godzin tyg. co by się troszkę dotlenić. Od małego ojciec przyzwyczajał mnie do czytania, w moim domu zawsze była bogata kolekcja książek z najróżniejszych gatunków, dla każdego coś dobrego no i złapałem bakcyla. No i jakoś zapewne w wyniku tego, pewnego dnia usiadłem i coś tam nasmarowałem od tak. Spodobało mi się i wyszła z tego kumulacja bo połączyłem to z moją miłością do filmów, a szczególnie horrorów. Pisałem w dwóch internetowych serwisach poświęconych filmowej(i nie tylko.) grozie, niestety w wyniku nieporozumień interpersonalnych dość szybko i burzliwie kończyła się moja współpraca z tymi stronami. Tutaj chciałbym pokazać Wam moje(i znowu nie tylko.) wypociny te które powstaną oczywiście, bo tak na poważniej to się zabrałem za to dość nie dawno. Cóż więcej napisać...liczę na konstruktywną krytykę i jestem bardzooo otwarty na wszelkie rady, sugestie, wskazówki, wręcz będę za nie bardzo wdzięczny. To by było na tyle.
Pozdrawiam.
łukasz.