Witam

1
Witam, Maciej H... (kaszel)., poszukiwany wieloma listami gończymi, urodzony roku pańskiego 1992, uczęszczający do klasy dwujęzycznej w Jose Marti (Warszawa), obecnie zajmujący się nauką, graniem na komputerze, odgarnianiem śniegu w mroźne popłudnia, pisaniem co popadnie i waleniem w gary, zwanym również grą na perkusji. To tak na codzień. :wink:

Mam nadzieję że jakoś mnie wytrzymacie, :D

Pozdrawiam,

Husiaty

3
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

4
Cześć, witaj.

Zaraz Ktoś cię zobaczy i zagoni na poligon z łyżką w ręku kopać rowy, więc jakby coś - udawaj nieżywego...

Zuz
w podskokach poprzez las, do Babci spieszy Kapturek

uśmiecha się cały czas, do Słonka i do chmurek

Czerwony Kapturek, wesoły Kapturek pozdrawia cały świat

5
zuzanna pisze:Cześć, witaj.

Zaraz Ktoś cię zobaczy i zagoni na poligon z łyżką w ręku kopać rowy, więc jakby coś - udawaj nieżywego...

Zuz
Nie martw się, w udawaniu nieżywego jestem cholernie dobry... :wink:

6
O, nowy rekrut!

No to na poli... zaraz... niech to w ząbek! On nie żyje!

Huginn, bierz go pod pachę i zapchaj nim te dziure w ogrodzeniu.

Przynajmniej tak pomoże...

Czołem trupie!
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

7
Gorinie! <staje przed Gorinem i Huginnem zagradzając mu drogę i mówi grzmiącym głosem> Przypominam ci, że wszystkie świeże trupy na WM należą do mnie!

Zrobisz co chcesz...ale dopiero jak ja z nim skończę.<mruga ukradkiem do nowego i szeptem:>

Witaj!

Poleż tak jeszcze chwilę, to może nam się uda :P

Pozdrawiam serdecznie i wampirzo! :)
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

9
Witam wspaniale i pięknie !!!
"Bez ciemności nie wiedziałbyś czym jest światło, a bez zła nie miałbyś pojęcia co to jest dobro." Marilyn Manson

10
Ari, wampirza moja droga współforowiczko.

Nowy jest nam niezbędny, żeby szczury nie przełaziły przez dziurę w ogordzeniu :D
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!

11
No nie wiem, zima teraz, zboża ni ma, zwierzyna śpi albo się kryje w tych lasach różnistych, owoce drogie... Może by go tak na pomidorową jakąś albo inne licho?

Wycieraczka się też podarła (PRZEZ WASZE BUCIORY JESTEM SPOKOJNY JESTEM SPOKOJNY WDECH WYDECH WDECH), a wygląda na takiego, co o jelita dba.

[trąca nogą]

Witamy nowego! Czuj się, jak u siebie, do bębnienia mamy tu bialutkie czaszki i główki kucyków Pony z Tęczowego Rancza, ale mi np. to w zupełności wystarcza. Też się trochę pałam w bębnieniu, chociaż bardziej szarpanie do mnie przemawia.

[przygląda się]

No i leży. Mało gadatliwy ten trup. Nieśmiały może jakiś? Zawołajcie jakieś trzytygodniowe zwłoki, może myśli, że najmłodszy i otworzyć mu się trudno...
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

12
Witaj.

<wyciąga kosę zza pleców>

Trupy są, bo ja jestem.

Proste?

Co z nimi potem się dziej to już mnie nie obchodzi.

<wbija kosę w ścianę i idzie do zbrojowni robiąc pokaźną szczelinę w ścianie przez całą drogę>
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

13
Normalne.

A potem WSPT (Weryfikatoryjne Służby Porządkowe Trupów) mają pełne ręce roboty.

Zwłaszcza z tymi świeższymi okazami...
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”