witaniePrzy :-)

1
Jakże miło zagościć w doborowym towarzystwie :-) Dobry wieczór wszystkim :-)

Zaglądnąłem przypadkiem tutaj (wiecie jak to jest? Link>link>link...), zauważyłem temat, w którym miałem coś do powiedzenia i tak zostało. A przywitać się wypada, co by nie było żem cham pospolity albo i jeszcze co gorszego :-)

Mam na imię Artur, parę latek na koncie, trochę opublikowanych opowiadań, kilka wierszy, jedną książkę. Ot, pisuję... Przejrzałem kilka wcześniejszych powitań i nadmieniam, że swego czasu potrafiłem zagrać intro do "Desperado" na gitarze ale... to było kiedym młody i piękny był... teraz tylko i z tego zostało, hihihi... :-)

Ogólnie interesuję się różnymi rzeczami, ja po prostu lubię wiedzieć... ach, na punkcie kotów mam absolutnego bzuma :-), w poprzednim życiu sam z pewnością byłem kotem, nie może być inaczej :-)

Pozdrowienia :wink:
"Ktokolwiek bierze miecz, zginie od mieczy. A ktokolwiek nie bierze miecza albo z rąk go wypuszcza, zginie na krzyżu." Turbo

2
Ooo, pisarz niby!

Ale poligon Cię i tak nie minie.

Witaj, siadaj, pisz, rozgość się.

Zuz
w podskokach poprzez las, do Babci spieszy Kapturek

uśmiecha się cały czas, do Słonka i do chmurek

Czerwony Kapturek, wesoły Kapturek pozdrawia cały świat

3
Qrczę! 17 lat skutecznie ukrywałem się przed wojem (nigdy nie byłem w wojsku z czego jestem dumny i zadowolony :D ) a tu teraz taka wtopa!!! I to od razu na poligon! Eeech... czujność straciłem na stare lata... :wink:
"Ktokolwiek bierze miecz, zginie od mieczy. A ktokolwiek nie bierze miecza albo z rąk go wypuszcza, zginie na krzyżu." Turbo

4
Witaj.

Znam kogoś kto też ma świra na punkcie kotów. Pewnie za chwilę się tutaj pokaże.

Ja bym poszedł do wojska, ale już nie mogę. Szkoda.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

5
A sie przywitam, bo też nowy jestem, a co. Na poligonie bedziemy razem umierać.

co by nie było żem cham pospolity albo i jeszcze co gorszego

To ty nie wiesz? Chamstwo wielką przyszłość ma, cały świat stoi przed chamstwem otworem! Karierę można zrobić ~^
A wokół mnie istny świat czarownic.

6
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

7
Nie chcesz na poligon? W porządku, ubieraj kaloszki, zabieram Cię na bagna. Będziemy łapać żabki i tresować aligatory.

Jak zobaczysz faceta w kapeluszu, daj znać, ale dyskretnie. Coś się płochliwy zrobił ostatnio... :roll:
"Niechaj się pozór przeistoczy w powód.
Jedyny imperator: władca porcji lodów."

.....................................Wallace Stevens

8
A może tak wersję soft: bamboszki i przed kominkiem? Zamiast na te bagna? A jeśli już na poligon to lepiej się poganiać niż zaraz umierać? :D

Dziękuję za życzliwe :lol: przywitanie. Pomyślności na Nowy Rok :cheers:

9
Wersja soft jest w piwnicy u Weber'a.

I rzeczywiście przed "kominkiem" :D
Cave me domine ab amico, ab inimico vero me ipse cavebo.

Szaleństwo to obecnie jedyny rodzaj indywidualizmu. Reakcja obronna organizmu na absurdalny ład i banalność świata.

11
BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAACZNOść!

(Uwielbiam darcie ryja o poranku! A co z tego, że wieczór jest?)

Na poligon marsz!
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

-------------------------------------------------------

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”