Witajcie :)

1
Czołem! Mam na imię łukasz, mam 17 lat, pochodzę z Piastowa pod Warszawą. Jestem uczniem szkoły zawodowej, kształcę się w zawodzie cukiernik. No cóż może jak na razie mało ambitnie ale znając mój zapał do nauki, nie chciałem ryzykować roku w plecy w liceum ;) I dostało mi się za ten wybór po głowie, zarówno od bliskich i znajomych jak i nauczycieli w aktualnej szkole, aczkolwiek nie mam zamiaru na tym kończyć mojej edukacji, moim marzeniem jest iść na weterynarię :) Cóż co by tu jeszcze..jestem towarzyskim człowiekiem, ponoć bije ode mnie empatia i wolnych chwilach lubię spotykać się z przyjaciółmi poznawać nowych ludzi. Poza tym uwielbiam sport, moją wielką pasją jest piłka nożna, staram się spędzać na boisku chociaż te kilka godzin tyg. co by się troszkę dotlenić. Od małego ojciec przyzwyczajał mnie do czytania, w moim domu zawsze była bogata kolekcja książek z najróżniejszych gatunków, dla każdego coś dobrego no i złapałem bakcyla. No i jakoś zapewne w wyniku tego, pewnego dnia usiadłem i coś tam nasmarowałem od tak. Spodobało mi się i wyszła z tego kumulacja bo połączyłem to z moją miłością do filmów, a szczególnie horrorów. Pisałem w dwóch internetowych serwisach poświęconych filmowej(i nie tylko.) grozie, niestety w wyniku nieporozumień interpersonalnych dość szybko i burzliwie kończyła się moja współpraca z tymi stronami. Tutaj chciałbym pokazać Wam moje(i znowu nie tylko.) wypociny te które powstaną oczywiście, bo tak na poważniej to się zabrałem za to dość nie dawno. Cóż więcej napisać...liczę na konstruktywną krytykę i jestem bardzooo otwarty na wszelkie rady, sugestie, wskazówki, wręcz będę za nie bardzo wdzięczny. To by było na tyle.:)

Pozdrawiam.

łukasz.

2
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

4
Poligon na lewo.

WSPT na prawo.

Zagłada - wszędzie.

Pogotowie ratunkowe (prowadzi je Gorin) - nie ma

:twisted:
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

-------------------------------------------------------

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!

5
Wiatm, słodko!
"Bez ciemności nie wiedziałbyś czym jest światło, a bez zła nie miałbyś pojęcia co to jest dobro." Marilyn Manson

6
liczę na konstruktywną krytykę i jestem bardzooo otwarty na wszelkie rady, sugestie, wskazówki, wręcz będę za nie bardzo wdzięczny.

I to jest najważniejsze. Mam nadzieję, że się nie zawiedziesz. ;)

I nie słuchaj Huginna, to stary weteran i wciąż myśli, że walczymy z Koplogolanozami z Układu Tyrykyron. Poligon już nie jest na lewo, znajdziesz go na północy, dwa kilometry stąd. Aktualnie walczymy z... Emmmm, z tymi... Oni... No...W każdym razie walczymy. ;)

Pozdrawiam.
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

7
Witam serdecznie :)

I pragnę tylko nadmienić, że na weterunarii trzeba ostro zakuwać, więc skoro chcesz przez to przejść, to musisz się psychicznie do czegoś takiego przygotować.

Dodane po 2 minutach:

Tzn, weterynarii. Nie wydobrzałam jeszcze po Sylwestrze :P
Strona autorska: http://zalecka-wojtaszek.pl

Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”