Witam wszystkich. Mam na imię Piotr, mam 17 lat i mieszkam w Warszawie. Uczę się w LXX LO im. Aleksandra Kamińskiego w Warszawie, znajdującym się w dzielnicy Ursynów. Moje zainteresowania to dość nietypowe połączenie historii z siatkówką i pisarstwem. Dla niektóry wydaje się niemożliwe połączenie tych właśnie rzeczy, ale każdy jest inny i ma swoje upodobania :wink: Po szkole chciałbym pójść na prawo, jednak jeszcze nie zdecydowałem się czy w kraju czy za granicą. Trudno mi powiedzieć czy zacząłem pisać późno czy dość wcześniej, ale pierwsze opowiadanie powstało w drugiej klasie gimnazjum i od tego czasu staram się rozwijać w tym kierunku - głównie dla przyjemności i dla poprawiania własnych umiejętności tworzenia, tak potrzebnych w profilu humanistycznym. Dołączyłem do tego forum z nadzieją, że pokażecie mi jakie błędy popełniam pisząc i co mam zrobić, żeby moje teksty były coraz lepsze

. Czekam na komentarze zarówno pozytywne jak i negatywne, bo jedne bardzo dobrze motywują do pisania, a drugie skutecznie sprowadzają na ziemię. Czekam z niecierpliwością na Wasze oceny i na możliwość zapoznania się z Waszymi dziełami.
Pozdrawiam i życzę szczęśliwego nowego roku