16

Latest post of the previous page:

Zapomniałam dodać, że jestem opiekunem forum poetyckiego, ale jest jeszcze w powijakach.

17
Kurcze, w ząbek czesane!

Masz słuszność. Trochę ostatnio zmiękłem. Argh! Weź się w garść!

No dobra... Troy! Teraz będziesz zwiewać, jak mieszkańcy tego śmisznego miasteczka, którego nazwę nosisz, przed moim toporem albo marsz na

poligon!

Ech... zasapałem się. Idę wziąć ziółka.

Witaj, tak czy siak! :D
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

19
Moja siostra (lat mało) spytała czy Troy to od High School Musical? :twisted:
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!

21
Jak ludzie mają pisac, jak nie potrafią pisać o sobie? Wszak siebie człowiek powinien znać najlepiej...

Nie mniej, WITAM :)

(pamiętaj: jak dostaniesz w tył głowy ciężką książką, to wiedz, że to ja tylko upominam - gdzie mi tam kosy i topory - ja słowem wojuję )
„Daleko, tam w słońcu, są moje największe pragnienia. Być może nie sięgnę ich, ale mogę patrzeć w górę by dostrzec ich piękno, wierzyć w nie i próbować podążyć tam, gdzie mogą prowadzić” - Louisa May Alcott

   Ujrzał krępego mężczyznę o pulchnej twarzy i dużym kręconym wąsie. W ręku trzymał zmiętą kartkę.
   — Pan to wywiesił? – zapytał zachrypniętym głosem, machając ręką.
Julian sięgnął po zwitek i uniósł wzrok na poczerwieniałego przybysza.
   — Tak. To moje ogłoszenie.
Nieuprzejmy gość pokraśniał jeszcze bardziej. Wypointował palcem na dozorcę.
   — Facet, zapamiętaj sobie jedno. Nikt na dzielnicy nie miał, nie ma i nie będzie mieć białego psa.

22
Uważam, że jestem najmniej ciekawą osobą, z tych które znam. :) Poza tym nie lubię pisać o sobie za dużo. Dziękuję wszystkim za serdeczne powitanie. :)

24
Troy pisze:Uważam, że jestem najmniej ciekawą osobą, z tych które znam. :) Poza tym nie lubię pisać o sobie za dużo. Dziękuję wszystkim za serdeczne powitanie. :)

Tu rodzi się w mej głowie pytanie. Okrutne:

jak w takim razie idzie Ci z pisaniem o innych?

i??rmungrund yfir;

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!

25
Bystre pytanie, tylko powiedz czemu miałabym pisać o innych. To ja się tutaj zarejestrowałam, więc nie będę pisać o cioci Kloci z Wąchoca, hehe :)

A może po prostu chciałam się z wami przywitać, ale nie odczuwam potrzeby dzielenia się informacjami o sobie, a także swoimi danymi. Czy mam obowiązek ujawniać charakter swojej pracy, wiek, imię, hobby itp.? Wydaje mi się, że nie gra to roli, jeśli chodzi o moje teksty literackie. Dziękuję za chwilę uwagi. ;)

26
Ależ moja droga, my to wszystko już i tak wiemy :)

Chodzi o uzmysłowienie Ci jak bezcelowe są jakiekolwiek zabiegi ochrony własnej osoby przed wpływami tego forum :D

taak.. mamy Cie ;)
Cave me domine ab amico, ab inimico vero me ipse cavebo.

Szaleństwo to obecnie jedyny rodzaj indywidualizmu. Reakcja obronna organizmu na absurdalny ład i banalność świata.

28
Zupełnie bezpodstawnie.

Osaczona mogłaś czuć się podejmując akt rejestracji.

Teraz już za późno nawet na to.

i??rmungrund yfir;

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”