nowy

1
Serdecznie witam! Właśnie zarejestrowałem się w Weryfikatorium. Mówiąc szczerze mam solidnego "pietra" przed umieszczeniem swego tekstu do weryfikacji... Ale skoro powiedziało się A... :oops:
Idę w góry cieszyć się życiem

2
Witaj.

Umieściłeś swój temat nie w tym dziale. Musiałem przenieść.

Dużo o sobie powiedziałeś.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

?

3
A kto tu nadaje pseudonimy? "KMIOTEK" jest określeniem pejoratywnym! Dlatego, że ukończyłem AR...?!

4
Kmiotek jest rangą nadawaną automatycznie, napiszesz 10 postów zmieni się na inną.

Według mnie jest odpowiednia dla wszystkich początkujących, ale mniejsza o to.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

5
Pejoratywne to są wspomnienia z poligonu :)

proponuje zatem predko nabic te 10 postow bo tam same kmiotki lataja po ścianach :)

Witam i pozdrawiam
Cave me domine ab amico, ab inimico vero me ipse cavebo.

Szaleństwo to obecnie jedyny rodzaj indywidualizmu. Reakcja obronna organizmu na absurdalny ład i banalność świata.

6
A... To inna sprawa! A o sobie? Cóż, urodziłem się w Poznaniu, ale później trochę nosiło mnie po kraju. Teraz żyję bardzo blisko swego rodzinnego miasta, ale i tak jestam zakochany w Krakowie. Może jeszcze być Gdańsk, Wrocław, Toruń... Ale Tykocina chyba nic nie przebije! Zainteresowania to turystyka (zwłaszcza górska), historia i ...biegi. Różne. Maratony, ekstremalne i inne takie. :D

Dodane po 6 minutach:
Bartos Woodmoon pisze:Pejoratywne to są wspomnienia z poligonu :)

Witam i pozdrawiam
Ja poligonu źle nie wspominam. Będąc na "szkółce" w Toruniu, wyjeżdżało się nań po śniadaniu, a wracało na obiad. I to z armatami! :D

7
Witam serdecznie, perojatywnie, pompatycznie, deoksyrybonulekinowo, metafiycznie i...

ten, tego. Mogę już wyciągnąć siekierę i zrobić z niej użytek, prawda? :twisted:<zerka na kosę Webera>

8
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

9
Witam.

Rakiet brak, ale mamy łyżeczki.
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

-------------------------------------------------------

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...