w i t a j c i e

1
Już od pewnego czasu zaglądam na to świetne forum, i gdyby nie pewna osoba z innego forum, to pewnie nigdy bym nie "wylądował" tutaj:)

Pochodzę z miasta leżącego w środkowej części Niziny Południowowielkopolskiej. :D

Lubię czytać, mam już 30 na karku... i co prawda mój warsztat pisarski jak narazie jest dość ubogi, ale staram się coś powoli tworzyć.

Mam nadzieję, że na tym forum uzyskam wiele wskazówek odnośnie pisarstwa, i - o czym jestem przekonany, podniosę jakość swojego "warsztatu" :)

pozdrawiam

2
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

3
Witaj.

Możliwe, że stanie się tak jak mówisz. Zobaczymy. Niektórzy nie wytrzymują słów prawdy o swoim warsztacie. Czy i ty należysz do nich?
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

4
Weber pisze:Czy i ty należysz do nich?
Heh, odpowiedź szczera brzmi: nie wiem:)

Pewnie kiedyś się dowiem...Jak to się mówi "wszystko wyjdzie w praniu"
[...] ...im dłużej panuje cisza, tym trudniej ją przerwać. /S.King/

5
Ostra krytyka jest ważna, ale grunt to się nie zniechęcać, tylko iść przed siebie i nie poddawać się :)

Witaj serdecznie :)
"Jeżeli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość"

Woody Allen

8
Olać krytyków. Niech żyje wolnopisanie!

Witaj,

Zuz
w podskokach poprzez las, do Babci spieszy Kapturek

uśmiecha się cały czas, do Słonka i do chmurek

Czerwony Kapturek, wesoły Kapturek pozdrawia cały świat

9
Dokładnie!!! Wolnopisanie:) to mi się podoba.

A co do krytyków, to myślę, że nawet prezy najbardziej ostrej krytyce- to warto pamiętać, że „co nas nie zabije, to nas wzmocni”

Re: w i t a j c i e

10
jarecki791 pisze:Już od pewnego czasu zaglądam na to świetne forum, i gdyby nie pewna osoba z innego forum, to pewnie nigdy bym nie "wylądował" tutaj:)

Pochodzę z miasta leżącego w środkowej części Niziny Południowowielkopolskiej. :D

Witam ziomka z rodu Polan!

Czyżby to było Leszno? Wskazówki są zbyt enigmatyczne. W ogóle istnieje taka nizina?
Jozef Franc

11
Wolnopisanie i równoupisarzenie

ha ha ha
w podskokach poprzez las, do Babci spieszy Kapturek

uśmiecha się cały czas, do Słonka i do chmurek

Czerwony Kapturek, wesoły Kapturek pozdrawia cały świat

Re: w i t a j c i e

12
Jozef Franc pisze:Czyżby to było Leszno? Wskazówki są zbyt enigmatyczne. W ogóle istnieje taka nizina?

Istnieje, zapewniam Cię :) Jest to miasto niedaleko Kalisza, a oddalone od stolicy Wielkopolski o 110km - Ostrów Wielkopolski.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”