Witam

1
Witam wszystkich. Omyłkowo wrzuciłem tekst opowiadania przed przedstawieniem się, ale już to naprawiam. W czasie świąt napisałem swoje pierwsze w życiu opowiadanie. Co prawda już wystawiłem je na innym portalu, ale jakoś nie mogę się tam dowiedzieć, czy warto bym pisał dalej. Może u Was znajdę odpowiedź. Tym bardziej, że pisanie mi się na tyle spodobało, że mam już przygotowany drugi tekst.

Pozdrawiam wszystkich serdecznie.

Boreasz
Boreasz

2
Witaj.

<wchodzi nucąc sobie: "Eenie-Meenie-Miney-Moe, Poznasz mnie to poznasz zło...">

Temat już odblokowałem.

Zajrzę tam po weekendzie, jak mi przejdzie.

Sesja i nerwówka.

Pozdro.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

3
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

4
Ja już mam połowę sesji za sobą, oczywiście zdaną :D Witaj, Boreaszu :)
"Jeżeli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość"

Woody Allen

5
Ja mam za sobą, jak na razie, sekcję zwłok - udaną oczywiście!

Jeśli chcesz pomóc mi w poszerzaniu nowych horyzontów przyjdź na poligon równo o północy!

Przyjdź! Inni też będą. Poznamy się( a raczej ja was :twisted: ) bardzo dogłębnie :D

Czekam na poligonie - idź za nienaturalnymi jękami!
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

6
Drogi LANie. Czytając Twoje cytaty, lekko przeraziłem się (szczególnie jeżeli chodzi o Stanisława Jerzego Leca). Czyż powinienem już żałować, że po decyzji o napisaniu opiwiadania, nie zrezygnowałem z tej decyzji?

Altamiro i Weberze - Trzymam kciuki za sesję!

A Ty Gorinie, bądźże łaskaw wytłumaczyć mi, o co chodzi z tym poligonem, na który mam podążać za nienaturalnymi jękami.

Poszedłem za nimi i goglując otrzymałem 2430 odpowiedzi. Kiedy dodałem poligon do przeszukiwanego klucza, co prawda ilośc odpowiedzi sie zawęziła, ale ni jak, nie jestem w stanie zrozumieć o co chodzi.

Bądźże miły i przeslij mi odpowiedź do kantyny. Gdybyś nie wiedział gdzie, to idź za głosem niespokojnych odczuć.

Serdeczne pozdro dla Was wszystkich.

Dodane po 47 sekundach:

Drogi LANie. Czytając Twoje cytaty, lekko przeraziłem się (szczególnie jeżeli chodzi o Stanisława Jerzego Leca). Czyż powinienem już żałować, że po decyzji o napisaniu opiwiadania, nie zrezygnowałem z tej decyzji?

Altamiro i Weberze - Trzymam kciuki za sesję!

A Ty Gorinie, bądźże łaskaw wytłumaczyć mi, o co chodzi z tym poligonem, na który mam podążać za nienaturalnymi jękami.

Poszedłem za nimi i goglując otrzymałem 2430 odpowiedzi. Kiedy dodałem poligon do przeszukiwanego klucza, co prawda ilośc odpowiedzi sie zawęziła, ale ni jak, nie jestem w stanie zrozumieć o co chodzi.

Bądźże miły i przeslij mi odpowiedź do kantyny. Gdybyś nie wiedział gdzie, to idź za głosem niespokojnych odczuć.

Serdeczne pozdro dla Was wszystkich.
Boreasz

8
Witam!

Też omyłkowo robię różne rzeczy.

Omyłką jest to, że czasem piszę. Jak nie piszę, myślę, że to źle.

Ehh życie.

Weno wróć!

Też miałem w święta multum pomysłów...

Gratuluję zapału!
Jozef Franc

HELP ME

9
Potrzebuje pomocy, bo nie wiem co zrobić.

Chciałem nanieść poprawki do opowiadania, które parę dni temu wrzuciłem i nie wiem jak. Co prawda w FAQ piszę, by przycisnąć klawisz "zmień", ale nie widzę tego przycisku.

Pomóżcie,gdyż nie specjalnie bedąc z techniką na Ty, jakoś nie mogę zmienic swojego tekstu.

Dla tych, co się śmieja z tego, jak to w dzisiejszych czasach, można nie być z techniką na TY, uwierzcie, że nie tylko można, ale wręcz zdarzają sie ludzie (do których ja nalężę), których technika na tyle nienawidzi, że walczy z nimi na kazdym kroku. Nie wierzycie? Popatrzcie na obecnego prezydenta. Niezależnie od wyznawanych poglądów politycznych, nie pozwalam sie smiać z jego przypadków walki z mikrofonami, słuchawkami i innymi, bo sam mam to samo. Co widac dwa posty wyżej, kiedy nie wiedzieć czemu, moje słowa zapisały sie dwa razy.

Jeszcze raz proszę, pomóżcie co mam zrobić, by poprawić błędy w swoim tekscie.
Boreasz

10
Nie masz możliwości edycji własnego tekstu.

Taką "moc" mają tylko weryficy i admini.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

11
Boreasz... Piękne krajobrazy... Ciepło...

Witaj, witaj!

Za wszystkich, których dotyczy sesja, trzymam kciuki. Trzymajcie się! Ja już mam "TO" za sobą. Od blisko ćwierć wieku...
Idę w góry cieszyć się życiem

Witam :)

12
Piszę od dawna mimo że mam dopiero 16 lat, a podzielić się tym co piszę chciałam, ponieważ wiem że z pewnością popełniam wiele błędów a liczę że dzięki temu forum czegoś się nauczę ;)
raba14

13
Raba14 - nie przedstawiamy się tam, gdzie przedstawia się inny użytkownik, nu nu!

Zrób osobny temat na swoje przedstawienie się.

Może i nie jestem weryfikatorem, ale moim obywatelskim obowiązkiem jest utrzymywać porządek :wink:
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”