I tak to się zaczeło :)

1
Witajcie:)Zawsze mam problem z napisaniem coś o sobie 8) Jestem torunianką w odpowiednim wieku,urodzoną optymistką co w obecnych czasach można również opisać słowem "naiwna".Nigdy nic nie napisałam,chyba brak wiary że ktoś by to czytał... :wink: a jako że niedawno odkryłam że czas się dla mnie nie zatrzyma to wskoczyłam na głęboką wodę i zapisałam się do Was :D

2
Dla nikogo się nie zatrzymuje, nawet dla Weba :P

Witaj :)

Mam nadzieję, że będzie ci się tu podobało. Uważaj na tych z poligonu - strasznie napastliwi! Napastują i napastują :P

Rozgość się :)

Pozdrawiam serdecznie :)

<bokiem: "napisaniem czegoś o sobie" brzmiałoby lepiej :P>
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

3
Witam serdecznie :)

mam nadzieję, że mimo przenoszenia forum na inny serwer twoje przywitanie nie zniknie; w razie czego przedstawisz się ponownie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

4
Witaj.

Obiecałem sobie, że w związku przenosinami forum nie będę pisał nic mądrego ani dowcipnego :P

A tak serio to rozgość się.

To prawda, czas się nie zatrzymuje, nawet dla mnie.

Chociaż niektóre chwile trwają dłużej niż inne.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

5
Ciekaw jestem czy jak forum na inny serwer się wyniesie to poligon też się przesunie?

Jezusie Nazarejski! Jak ja mogłem tak pomyśleć!? Poligon jest wieczny, zapamiętaj to!

A co do tych napastliwych, co napastują i napastują, to ja! :D witam z otwartymi ramionami, no nie do końca otwartymi, bo w jednej trzymam dla ciebie łopatę.

Nie wiesz do czego ona?

Zapytaj kogo innego gdzie jest poligon, ja już nie mam siły tłumaczyć.

Widzimy się zatem na miejscu! :D
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

7
Cicha? to bardzo elegancko.

Głośne też niby spoko tyle że ludzi budzą na imprezach i później mowią że spać im nie daje.. a ja przecież też.. cichy :P

tak czy siak witam i pozdrawiam
Cave me domine ab amico, ab inimico vero me ipse cavebo.

Szaleństwo to obecnie jedyny rodzaj indywidualizmu. Reakcja obronna organizmu na absurdalny ład i banalność świata.

8
Stare, polskie przysłowie mówi: "cicha woda brzegi rwie" ;) Nigdy nic nie wiadomo... Witam gorąco :)
"Jeżeli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość"

Woody Allen

9
Troszkę się tutaj rozejrzałam i chyba tu zamieszkam.:)

To może zabawne,ale "mój"czas czasem zwalnia .Dość długo byłam przekonana że mam coś koło 20 lat :)Lata leciały a mi do głowy nie przyszło że może być inaczej.Nawet gdy podając swój wiek w rejestracji w przychodni musiałam szybko policzyć ile tego już się uzbierało,nie chciałam wyjśc na taką co to się na siłe odładza...

Dobra,nie zanudzam w tym temacie :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”