Dzień dobry. Witam wszystkich serdecznie i gorąco.
Imię moje brzmi Katarzyna. Jednak mój nick nawiązuje do Władcy Pierścieni, prawdopodobnie dlatego, iż, gdy potrzebowałam loginu czytałam właśnie wyżej wymienione dzieło Tolkiena. Możecie znać mnie z innych for, gdzie prawdopodobnie moje nicki brzmią podobnie do :"kasiats" bądź "nimrodel"
Mam 13 lat. Urodziłam się czwartego października 1995 roku, w Pszczynie, gdzie mieszkam do tej pory.
Lubię rysować, czytać książki, pisać różne opowieści i opowiadania. Często też robię zdjęcia wszystkiemu co się rusza, ale też niekoniecznie.
Jestem upartą osobą, potrafię postawić na swoim. Mam ogromne poczucie humoru, jednak niestety w moim środowisku nie rozumie się moich żartów.
Cóż jeszcze mogę osobie napisać? Chyba to wszystko.
Pozdrawiam.
3
nimrodel pisze:Jestem upartą osobą, potrafię postawić na swoim.
Jest nas dwoje.

Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku
Land of Fairy Tales
Eskalator.exe :batman:
WeryfikatoriuM na Facebooku
Land of Fairy Tales
Eskalator.exe :batman:
7
Witaj,
Twój nick brzmi iście elficko
, co mi się bardzo podoba... Nareszcze przybył ktoś z zewnętrznego świata o roczniku 1995. Ciekawe, czy zaglądałaś, za dawnych czasów, na Trigera, który był pierwowzorem Weryfikatorium...
No cóż, nie pozostaje mi nic innego, jak życzyć tobie szczęścia na tej krętej drodze, jaką jest forum literackie....zgroza....
Bywaj !
Twój nick brzmi iście elficko

No cóż, nie pozostaje mi nic innego, jak życzyć tobie szczęścia na tej krętej drodze, jaką jest forum literackie....zgroza....
Bywaj !
wyje za mną ciemny, wielki czas
8
Elficko?
Nie lubię tych wrednych, chuderlawych, szpiczastouszych gagatków!
Mam nadzieje, że ty mi kłopotu nie sprawisz...
<wyciąga topór>
Chodź no...
...Na poligon!
Czółeńko!
Nie lubię tych wrednych, chuderlawych, szpiczastouszych gagatków!
Mam nadzieje, że ty mi kłopotu nie sprawisz...
<wyciąga topór>
Chodź no...
...Na poligon!

Czółeńko!
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."
-Drizzt Do'Urden
-------------------------------------------------------
http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg
Załap się! Jeszcze dziś!
-Drizzt Do'Urden
-------------------------------------------------------
http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg
Załap się! Jeszcze dziś!