Uszanowanie

1
Witam!

Mam na imię Aneta i licze sobie 16 lat. Podoba mi się to forum więc postanowiałam się zalogować...Co do zainteresowań to oczywiście - pisarstwo! Kocham Marilyna Mansona i azjatyckie filmy. "Moimi" pisarzami są: Lee Child i R. A. Salvatore. W wolnym czasie prubóje pisać. Jestem własnie w trakcie mojego nowego opowiadania i jak uda mi się je dokończyc to...no cóż zachece was do przeczytania;)

serdecznie pozdrawiam

2
Mijabi... hmmm znam piosenkarza Mijavi ale Mijabi... Hmm

Witaj :) Rozgość się itd :)

Pozdrawiam
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

3
Czy jesteś może z Piekar Śląskich? Tak z ciekawości pytam.

Witam gorąco :)
"Jeżeli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość"

Woody Allen

5
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

6
Witaj.

Wolę Miyagi. Przypomina mi wiele. Pierwszego żurawia na przykład.

Rozgość się.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

8
Faux pisze:Lubię pisać, nie lubię czytać. Jestem dziwny? - Chór: "JAK ZWYKLE". :P

Tak czy siak, witaj!

Ja czytać lubie.

9
Hej ho! Zniszczmy zło!

Albo nie

<zastanawia się nad sensem wypowiedzi>

Nie, nie niszcz.

Idź na poligon!

Tam mnie spotkasz!

Buahahaha!
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”