Gonia

1
Witam! Jestem Małgosia, mam 14 lat. Moje zainteresowania się przeróżne, jednak najbardziej interesują mnie książki i ich pisanie :D Tak poza tym to chodzę do klasy drugiej gimnazjum, jestem wesoła i nigdy nie jest ze mną nudno :) Zapraszam wszystkich do przeczytania I rozdziału mojej książki "Wakacyjna przygoda" :) Ten tytuł jest bardziej roboczy niż oficjalny, później może się zmienić. Pozdrawiam wszystkich gorąąąąąąąąąąco! :)

2
W tym wieku moja twórczość była już mocno rozwinięta i obfitowała w pierwsze, poważniejsze sukcesy, toteż witam serdecznie tym bardziej :)
"Jeżeli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość"

Woody Allen

3
Altamira a Tobie nie wstyd tak kończyć sesje przed marcem? xD

Witam Gosie - pisanie wiąże się z czytaniem i jeszcze ten wiek - jest nadzieja, jeeeeest nadzieeeeja! :)

Pozdrawiam
Cave me domine ab amico, ab inimico vero me ipse cavebo.

Szaleństwo to obecnie jedyny rodzaj indywidualizmu. Reakcja obronna organizmu na absurdalny ład i banalność świata.

4
A to moja wina, że zdałam wszystko w I terminie i z czystym sumieniem zaczynam drugi semestr? ;)
"Jeżeli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość"

Woody Allen

6
No formalnie rzecz ujmując Twoja :D

Szaleństwo to obecnie jedyny rodzaj indywidualizmu. Reakcja obronna organizmu na absurdalny ład i banalność świata.

7
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

8
Witaj serdecznie.

Rozgość się.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

9
Dzięki za powitanie xD Może gdybym nie robiła tych swoich nielogicznych błędów to byłoby z moim pisaniem lepiej :/ Ale tak to jest, piszę szybko i nie zastanawiam się co piszę xD

10
No dobra, coś za milusińsko się tu zrobiło. A gdzie jest za miło tam przybywam ja! - no i Pan Topór.

I want you!

<wskazuje palcem Gonie>

Weryfikatoryjna armia cię potrzebuje!

Łap za łopatę i na poligon marsz!

Czółeńko!
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

12
i do bojuuu!
Umarłem xD

Jeszcze powiedz mi, że jesteś ruda i już mam pełen obrazek :)

13
Niestety nie jestem ruda xD I nie umieraj, nie chcę Cię mieć na sumieniu :D
Jakże "uw" pusto wygląda od "ów", więc nie kalecz języka swego!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”