Adam - warszawa.

1
Witam!

Mam na imię Adam i mieszkam w Warszawie. Mam zaledwie 23 lata i pomimo że piszę opowiadania, raczej nie będę ich tutaj publikował, gdyż nie jestem zadowolony z ich poziomu. Za to uwielbiam czytać prace innych początkujących autorów. Obserwuje i czytam zamieszczane tu opowiadania od bardzo dawna i postanowiłem (po zapoznaniu się z regulaminem oczywiście) założyć tutaj konto i czasem dorzucić jakiś komentarz od siebie.

Cóż mogę powiedzieć jeszcze o sobie? Interesuję się sztukami walk, mieczami japońskimi i ogólną tematyką broni białej. Jestem fanem gier fabularnych i bitewnych oraz czytania dobrej fantastyki. Jestem odrobinę amoralny, ekscentryczny oraz zapatrzony w siebie, ale te cechy pozwalają mi doskonale funkcjonować w obecnym świecie :)

Ostatnimi czasy zacząłem projekt czasopisma poświeconego grom bitewnym, hobbistce z nimi związanej i fantastyce. Obecnie nie chcę za dużo mówić na ten temat, gdyż dopiero kończę wraz ze współpracownikami składać pierwszy numer.

2
Witam serdecznie :)
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

5
Amoralny i ekscentryczny..hmm, brzmi interesująco:-) Witam serdecznie:-)
"Nie wiem, co to poezja,

jest w niej coś z laski Mojżesza:

strumień dobędzie ze skały,

umie zabijać i wskrzeszać."

W.B.

6
Witam. Masz rację,pochwalisz się pozniej, w końcu zawsze znajdzie się na to czas, bo jak napisał Szekspir:"Ja nie wychwalam, bowiem sprzedać nie chcę."
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”