Wiem że to może się wydawać śmieszne, ale śledząc wypowiedzi ludzi na tej stronce i kilku innych doszedłem do wniosku, że zaistnienie w Polsce jest bardzo trudne, z wielu różnych powodów, m.in. z niskiego poziomu czytelnictwa
 No i się zastanawiam, czy by nie spróbować "podbić" np. Anglii., tym bardziej, że całkiem nieźle znam ten angielski, szczególnie w piśmie, no i się tak zastanawiam...
  No i się zastanawiam, czy by nie spróbować "podbić" np. Anglii., tym bardziej, że całkiem nieźle znam ten angielski, szczególnie w piśmie, no i się tak zastanawiam...  Napisałem już kilkanaście tekstów po angielsku (pisanych od razu po angielsku, nie tłumaczonych), co prawda były to teksty do szkoły, ale traktujące o tematach na poziomie maturalnym...ale dzięki temu mój ticzer angielskiego uważa mnie za geniusza i w ogóle
 Napisałem już kilkanaście tekstów po angielsku (pisanych od razu po angielsku, nie tłumaczonych), co prawda były to teksty do szkoły, ale traktujące o tematach na poziomie maturalnym...ale dzięki temu mój ticzer angielskiego uważa mnie za geniusza i w ogóle 
Co o tym sądzicie ?

) Oczywiście zdaję sobie sprawę, że pisanie powieści to nie wypracowanie do szkoły...
) Oczywiście zdaję sobie sprawę, że pisanie powieści to nie wypracowanie do szkoły...