Dzień dobry młodzi literaci!

1
Pisanie o sobie traktuję jako przykry obowiązek, dlatego ograniczę się do kilku krótkich zdań.

Moje imię: Ewelina. Codzienność zawęża mi się do nauki w klasie humanistycznej w jednym z małopolskich LO, a w wolnym czasie oddaję się pisaniu tekstów dla portalu informacyjnego. Gdzieś na dysku ulokowałam kilka opowiadań swojego autorstwa, które boją się światła dziennego.

Obecnie... czekam na wiosnę :)

Pozdrawiam serdecznie!

Ewelina

2
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

3
Witam serdecznie.

Rozgość się.

Nauczyciele są bardzo mile widziane tutaj.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

4
A ja na przykład do końca nie wiem droga Ewelino, czy Ty sie w owej klasie uczysz, czy nauczasz? :D

A od tego wiele zależy. Twoja pozycja na poligonie na ten przykład. :)

Pozdrawiam.

Dobrze rzeczesz o_O Powiedzmy, że mój przedwczesny wniosek był spowodowany przytłumieniem zmysłów. - Weber edit
Ostatnio zmieniony śr 11 mar 2009, 19:09 przez Bartos Woodmoon, łącznie zmieniany 1 raz.
Cave me domine ab amico, ab inimico vero me ipse cavebo.

Szaleństwo to obecnie jedyny rodzaj indywidualizmu. Reakcja obronna organizmu na absurdalny ład i banalność świata.

6
Po nicku zawierającym 91 śmiem twierdzić, że nasz koleżanka jest nauczaną, a nie nauczającą ;) Zapewne chodzi o rocznik.

Witam gorąco :)

Ja również z niecierpliwością oczekuję wiosny, bo już szlag mnie trafia...
"Jeżeli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość"

Woody Allen

8
Altamira pisze: <Po nicku zawierającym 91 śmiem twierdzić, że nasz koleżanka jest nauczaną, a nie nauczającą Zapewne chodzi o rocznik >

Zgadza się :) jak najbardziej jestem uczniem.

9
Witaj!

Na ucho Ci powiem, lepiej by było, żebyś powiedziała, że masz 91 lat niż rocznik 91. Tu jest pełno młodych, przystojnych, romantycznie usposobionych istot płci przeciwnej, przy których to ciacho ze Zmierzchu to jakiś pokurcz biedaczek...

:D

Zuz
w podskokach poprzez las, do Babci spieszy Kapturek

uśmiecha się cały czas, do Słonka i do chmurek

Czerwony Kapturek, wesoły Kapturek pozdrawia cały świat
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”